DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Рожно, Олександр Васильович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Effect of structure forming additives on the of water bond forms in gluten-free macaroni dough made from corn flourRozhno, Oleksandr; Рожно, Олександр Васильович; Yurchak, Vera; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна
2015Impact of artichoke powder on pasta technology and qualityRozhno, Oleksandr; Dovgun, Irina; Рожно, Олександр Васильович; Довгун, Ірина Миколаївна
2016Rheological properties of gelatine solutions for production of gluten-free pastaRozhno, Oleksandr; Yurchak, Vera; Podobiy, Olena; Подобій, Олена Валеріївна; Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра Гаврилівна
2016The Influence of methods of making structurants on the quality of gluten-free pastaRozhno, Oleksandr; Рожно, Олександр Васильович; Podobiy, Olena; Подобій, Олена Валеріївна; Yurchak, Vera; Юрчак, Віра Гаврилівна
2017Water bond forms in the dough and sorbtion properties of gluten-free macaroni products made from corn flourRozhno, Oleksandr; Рожно, Олександр Васильович; Yurchak, Vera; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Голікова, Тетяна Петрівна
2016Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошнаКазьміришен, Вячеслав Олександрович; Kazmiryshen, Vyacheslav; Рожно, Олександр Васильович; Rozhno, Oleksandr; Юрчак, Віра Гаврилівна; Yurchak, Vera
2016Вивчення якісних характеристик безглютенових макаронних виробів з додаванням ксантануРожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра Гаврилівна; Подобій, Олена Валеріївна; Podobiy, Olena; Rozhno, Oleksandr; Yurchak, Vera
2016Використання карбоксиметилцелюлози для виготовлення безглютенових макаронних виробівЮненко, Станіслав Степанович; Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра Гаврилівна; Yunenko, Stanislav; Rozhno, Oleksandr; Yurchak, Vera
2015Використання структуроутворювачів для безглютенових макаронних виробівРожно, Олександр Васильович; Дзензелівська, Христина; Юрчак, Віра Гаврилівна; Rozhno, Oleksandr; Dzenzelivska, Christine; Yurchak, Vera
2014Вплив порошку топінамбура на технологію та якість готових макаронних виробівРожно, Олександр Васильович; Rozhno, Oleksandr
2016Дослідження процесу сушіння, тепло- та масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробівДубковецький, Ігор Володимирович; Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович; Казьміришен, Вячеслав Олександрович; Dubkovetskyy, Igor;; Yurchak, Vera; Rozhno, Oleksandr; Kazmiryshen, Vyacheslav
2017Порівняльна характеристика різних способів сушіння безглютенових кукурудзяних макаронних виробівДубковецький, Ігор Володимирович; Dubkovetskyy, Igor; Юрчак, Віра Гаврилівна; Yurchak, Vera; Рожно, Олександр Васильович; Rozhno, Oleksandr; Казьміришен, Вячеслав Олександрович; Kazmiryshen, Vyacheslav
2018Розробка технології безглютенових макаронних виробівРожно, Олександр Васильович; Rozhno, Oleksandr
2015Розробка технології безглютенових макаронних виробівРожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра Гаврилівна; Rozhno, Oleksandr; Yurchak, Vera
2015Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель №101981)Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович; Yurchak, Vera; Rozhno, Oleksandr
2017Спосіб виготовлення макаронних виробів (патент на корисну модель №113395)Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович; Yurchak, Vera; Rozhno, Oleksandr
2017Спосіб виготовлення макаронних виробів (Патент на корисну модель №113396)Юрчак, Віра Гаврилівна; Рожно, Олександр Васильович; Yurchak, Vera; Rozhno, Oleksandr
Showing results 1 to 17 of 17

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback