Browsing by Author Роздобудько, Борис Валерьевич

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вещества, определяющие вкусовую стабильность пиваХиврич, Борис Иванович; Роздобудько, Борис Валерьевич
2014Влияние режимов солодоращения на содержание диметилсульфида и его предшественников в солодеРоздобудько, Борис Валерьевич; Хиврич, Борис Иванович; Rozdobudko, Boris; Hivrich, Boris
2014Перспективы использования гороха в технологии пиваРоздобудько, Борис Валерьевич; Хиврич, Борис Иванович; Rozdobudko, Boris; Hivrich, Boris
2013Порівняльна характеристика некрохмальних поліцукрів деяких зернових культур та солоду з нихКошова, Валентина Миколаївна; Кошевая, Валентина Николаевна; Koshova, Valentina; Хіврич, Борис Іванович; Хиврич, Борис Иванович; Hivrich, Boris; Роздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич
2014Про використання гороху та солоду з нього у виробництві пиваРоздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Кисіль, Тетяна Сергіївна; Кысиль, Татьяна Сергеевна; Kisіl, Tetyana; Кійко, Олександра Олександрівна; Кийко, Александра Александровна; Kіyko, Alexandra; Хіврич, Борис Іванович; Хиврич, Борис Иванович; Hivrich, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич
2012Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 1)Хиврич, Борис Иванович; Роздобудько, Борис Валерьевич; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2012Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 2)Хиврич, Борис Иванович; Роздобудько, Борис Валерьевич; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2014Технологічні і технічні аспекти утворення диметилсульфіду в пивіРоздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Хіврич, Борис Іванович; Хиврич, Борис Иванович; Hivrich, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич
2015Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовинРоздобудько, Борис Валерійович; Rozdobudko, Boris; Роздобудько, Борис Валерьевич