Browsing by Author Роздобудько, Борис Валерійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Вплив вмісту білка в ячмені на якість солодуКопильцев, Дмитро Вітальйович; Гринько, Олег Володимирович; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2018Вплив відварів з гороху на технологію і якість пивного суслаГребінь, Анна Василівна; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2013Вплив замінників солоду на концентрацію основних смакових і ароматичних компонентів пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович
2018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівРуденко, Олександр Юрійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Гуменюк, Ірина Василівна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2013Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пиваРоздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2016Дослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного суслаЗагородня, Катерина Олександрівна; Гребінь, Анна Василівна; Ковч, Аліна Володимирівна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2018Дослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджівКовч, Аліна Володимирівна; Пшенична, Анастасія Олексіївна; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2014Дослідження процесів синтезу попередників диметилсульфіду в солоді ячменю і горохуРоздобудько, Борис Валерійович; Кисіль, Тетяна Сергіївна; Кійко, Олександра Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович
2012Закономірності накопичення диметилсульфіду в пивіРоздобудько, Борис Валерійович
2018Збагачення ячмінного солоду селеном для регулювання вмісту попередників диметилсульфідуКопильцев, Дмитро Вітальйович; Максюк, Єлизавета Валеріївна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2013Порівняльна характеристика некрохмальних поліцукрів деяких зернових культур та солоду з нихКошова, Валентина Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович
2014Про використання гороху та солоду з нього у виробництві пиваРоздобудько, Борис Валерійович; Кисіль, Тетяна Сергіївна; Кійко, Олександра Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович
2014Технологічні і технічні аспекти утворення диметилсульфіду в пивіРоздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
2015Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовинРоздобудько, Борис Валерійович
2014Фактори, що впливають на синтез діоксиду сірки в пивіХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович