Browsing by Author Роман, Тетяна Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Визначення харчової та енергетичної цінності печерицьРоман, Тетяна Олександрівна
2014Випаровування води із тканини грибів в процесі сушінняРоман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович
2014Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушінняРоман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович; Дмитренко, Н. В.; Декуша, Леонід Васильович
2016Дослідження відмінностей теплових і хімічних властивостей шапинки й ніжки шампіньонаРоман, Тетяна Олександрівна; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Іванченко, Михайло Георгійович; Мазуренко, Олександр Григорович
2017Дослідження теплоємності грибів печерицьРоман, Тетяна Олександрівна
2017Дослідження умов зберігання грибів печерицьРоман, Тетяна Олександрівна
2018Дослідження якості раціонів харчуванняКузьмін, Олег Володимирович; Вовк, Ганна Михайлівна; Гребонос, Катерина Ігорівна; Радькевич, Світлана Миколаївна; Роман, Тетяна Олександрівна
2017Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння гриба печериціРоман, Тетяна Олександрівна
2016Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння шапинки і ніжки гриба шампіньйонаЄщенко, Оксана Анатоліївна; Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович
2017Користь та безпека при споживанні культивованих шампіньйонівРоман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
2018Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людиниКузьмін, Олег Володимирович; Суярко, Мар’я Андріївна; Скоробреха, Тетяна Валентинівна; Собуцька, Олександра Сергіївна; Роман, Тетяна Олександрівна
2014Моделювання оптимальних умов для зберігання шампіньйонівМазуренко, Олександр Григорович; Ротай, Марія Олегівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Іванченко, Михайло Георгійович
2019Необхідність стимулювання розвитку англомовних освітніх програм у сфері обслуговуванняДейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна
2019Особливості застосування мінеральних і синтетичних харчових барвниківРоман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
2018Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового менюФедоренко, Юлія Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Комарницький, Роман Вікторович; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Роман, Тетяна Олександрівна
2019Склад сиропу для просочування кондитерських виробів (Патент на корисну модель № 134979)Кузьмін, Олег Володимирович; Златєва, Катерина Віталіївна; Роман, Тетяна Олександрівна
2012Установка синхронного термічного аналізу на базі термоелектричних перетворювачів теплового потокуДубовікова, Наталія Сергіївна; Роман, Тетяна Олександрівна; Декуша, Леонід Васильович; Мазуренко, Олександр Григорович
2014Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньйонаРоман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович
2014Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньонаРоман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович; Дубівко, А. С.; Бибич, О. Г.; Захаров, Володимир Володимирович
2019Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплінРоман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Іванченко, Михайло Георгійович