Browsing by Author Романовська, Тетяна Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 56  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз методів отримання ланолінуОсейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна; Левчук, Ірина Володимирівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2013Визначення вмісту фосфоровмісних сполук у оліїРомановська, Тетяна Іванівна
2014Визначення густини та зміни електричних властивостей момордикиХарченко, Лілія Леонідівна; Романовська, Тетяна Іванівна; Коломієць, Дмитро Петрович; Подобій, Олена Валеріївна
2012Визначення якості м’яса за електрофізичними параметрамиРомановська, Тетяна Іванівна; Мельничук, Петро Дмитрович
2019Використання біологічно активованого зерна для виробництва оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Романовська, Тетяна Іванівна; Антонюк, Мар'яна Миколаївна
2011Вилучення жиру з відпрацьованої відбільної глиниРомановська, Тетяна Іванівна; Солеймані Алігударзі, М. В.; Романовський, Іван Якимович
2019Властивості стеролів тваринного походженняКашпуровська, Тетяна Юріївна; Ярмоліцька, Олена Сергіївна; Романовська, Тетяна Іванівна
2015Вплив факторів на збереженість олії та олійножирових продуктівРомановська, Тетяна Іванівна; Левчук, Лілія
2018Дослідження антиокислювальної здатності ланоліну в системі КТІОЛЯрмоліцька, Олена Сергіївна; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна
2013Дослідження бакових осадів олієдобувного заводуРомановська, Тетяна Іванівна; Ніколаєнко, Ольга Олегівна; Салай, І. В.; Хоменко, Христина
2019Дослідження впливу технологічних чинників на властивості олієжирової композиції (ОЖК КТІОЛ)Ярмоліцька, Олена Сергіївна; Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна
2014Дослідження пігментів гарбузової оліїРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Березіна , М. П.
2012Залежність якості пресової олії від режимів волого-теплової обробкиРомановська, Тетяна Іванівна
2017Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зернаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Романовська, Тетяна Іванівна
2016Зміни вмісту основних енергогенних речовин у процесі біологічного активування зернаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Романовська, Тетяна Іванівна
2018Кавбуз – перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Романовська, Тетяна Іванівна
2015Контроль якості шротів олійний культурРомановська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович
2012Методи визначення вмісту ефірної оліїРомановська, Тетяна Іванівна
2012Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»Романовська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Левчук, Ірина Володимирівна
2012Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»Романовська, Тетяна Іванівна