DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Рубан, Ірина Сергіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечокДорохович, Антонелла Миколаївна; Паращина, Надія; Мурзін, Андрій Вадимович; Рубан, Ірина Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Paraschyna, Nadiya; Murzin, Andrii; Ruban, Iryna
2016Плющення зерна пшениці в лабораторних умовахХарченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович; Рубан, Ірина Сергіївна; Harchenko, Evgeniy; Pereguda, Nikolay; Ruban, Iryna
2014Реологічні властивості суфле, виготовленого на суміші мальтитолу та фруктозиМурзін, Андрій Вадимович; Потривайло, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Рубан, Ірина Сергіївна; Ruban, Iryna; Murzin, Andrii; Potryvaylo, Elena; Dorohovich, Antonella
Showing results 1 to 3 of 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback