Browsing by Author Сабадаш, Петро Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Білково-жирова емульсія з кров’ю (Патент на винахід № 70714)Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
2005Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиціПасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович
2004Застосування крові як кольороформуючої добавкиПасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич; Усатюк, Світлана Іванівна
2006Нове у виробництві продуктів для дитячого харчуванняПасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович
2004Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиціПасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич
2008Продукти для шкільного харчуванняПешук, Людмила Василівна; Клименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Пампура, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Сабадаш, Петро Миколайович; Демчук, Олександр Анатолійович
2004Спосіб виробництва фаршевих консервів (Деклараційний патент на винахід № 70671)Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2004Фарш з м’ясом птиці (Патент на винахід №70670)Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
2007Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдівПасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович
2007Фаршеві та паштетні консерви з використанням харчових композиційПасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович