Browsing by Author Сидор, Василь Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктівКеда, Анжела Сергіївна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Karpovets, Petro; Григор'єва, Любов Іванівна; Grigorieva, Lyubov
2016Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарстваГорзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Сидор, Василь Михайлович
2016Вдосконалення способу виробництва хліба пшеничного шляхом збагачення його гороховим борошном та вітаміном D для підвищення біологічної та харчової цінностіПотребенко, Олександр Григорович; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна
2016Використання полісолодових екстрактів при виробництві хліба пшеничногоЛепуга, Вікторія Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович
2018Внутрішній аудит, як важлива складова ефективного функціонування системи НАССР при виробництві печива цукровогоСидор, Василь Михайлович; Панченко, Оксана Юріївна; Луговська, Оксана Андріївна
2017Вплив добавки кизилу на зміни органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртуКеда, Анжела Сергіївна; Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2013Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоївЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2016Впровадження системи НАССР на підприємствах з виробництва безалкогольних напоївТрехлебова, Ольга Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна
2014Гуміарабік, як гідроколоїд в формуванні стабільної емульсійної системи харчових продуктівЛуговська, Оксана Андріївна; Боярська, О. Я.; Гальчук, Віталій Олегович; Сидор, Василь Михайлович
2015Дослідження можливості використання соку бузини для виробництва пиваБоярська, Ольга Вікторівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович
2015Дослідження якості пива з додаванням соку бузиниСидор, Василь Михайлович; Кошова, Валентина Миколаївна; Боярська, Ольга Василівна; Лавна, Марія Ігорівна
2015Емульсії на основі крохмалю і гуміарабіку та їх використання в виробництві харчових продуктівЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2014Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масловода у харчових продуктахЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Нікітчіна, Тетяна Іванівна
2016Збагачення пива мікронутрієнтами рослинної сировиниРудь, Олена Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович
2016Крохмалі в виробництві харчових продуктівЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2014Модифіковані крохмалі та їх використання при виробництві харчових продуктівЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2014Особливості застосування гідроколоїдів в виробництві харчових продуктівЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович
2018Оцінка конкурентоспроможності ігристих вин українських виробниківЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Черемис, Іванна Володимирівна
2015Оцінювання якості йогурту збагаченого лактатом магнію та екстрактом гібіскусуКеда, Анжела Сергіївна; Сидор, Василь Михайлович
2012Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняУсатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович