Browsing by Author Скочко, Олексій Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вивчення кріопротекторних властивостей харчових волокон в складі м’ясних фаршевих системСкочко, Олексій Іванович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2016Використання кріопротекторів при виготовленні посічених напівфабрикатівСкочко, Олексій Іванович; Тимченко, Оксана Андріївна
2018Використання харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатівСкочко, Олексій Іванович; Друговейко, Владислав Олексійович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2017Вплив кріопротекторів на якісні показники напівфабрикатів глибокого заморожуванняШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Скочко, Олексій Іванович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2017М’ясний січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 121751)Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Глухова, Анастасія Анатоліївна; Скочко, Олексій Іванович
2017М’ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора (Патент на корисну модель № 121750)Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Тимченко, Оксана Андріївна; Скочко, Олексій Іванович
2018Оцінка впливу харчових кріопротекторів на якісні показники посічених напівфабрикатівСкочко, Олексій Іванович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Паска, М. З.
2016Розробка композиційної суміші з кріопротекторними властивостями для січених напівфабрикатівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Скочко, Олексій Іванович