DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Скрипко, Ангелiна Петрiвна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 24
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Batter biscuits on the basis of oat malt with high biological valueSkrypko, Anhelina; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна
2014Butter biscuit with increased biological valueObolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana; Skrypko, Anhelina; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна
2013Scientific justification of using of oat malt flour and gumarabic «FIBREGUM» in butter biscuit technologySkrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна
2014Використання нетрадиційної сировини гуміарабіку «fibregum ™», вівсяного та пшеничного солодового борошна під час створення нового асортименту здобного печиваСтрембіцька, А. В.; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Strembitska, A.; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2013Вплив солодового борошна з голозерного вівса на структурні властивості тіста для здобного печиваСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana
2016Дослідження впливу гуміарабіку «fibregum ™» на структурні властивості тіста з додаванням борошна із солоду вівса та пшениці під час створення нового асортименту здобного печива оздоровчого призначенняОболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Skrypko, Anhelina; Kyianytsia, Svetlana
2013Дослідження впливу солодового борошна з голозерного вівса на споживчі властивості здобного печиваСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana
2012Дослідження фізико-хімічних властивостей борошна з вівсяного солодуТарадай, Тетяна Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Taradai, Tatiana; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana; Skrypko, Anhelina
2013Застосування вівсяного солодового борошна з голозерного вівса при створенні здобного печива з поліпшеними споживчими властивостямиСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana; Skrypko, Anhelina
2014Застосування гуміарабіку «Fibregum ™» та борошна з вівсяного та пшеничного солоду під час створення нового асортименту здобного печива з підвищеною харчовою цінністюСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Стрембіцька, А. В.; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Skrypko, Anhelina; Strembitska, A.; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2014Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням бо- рошна солоду вівса та пшениціСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Skrypko, Anhelina
2014Здобне печиво підвищеної біологічної цінностіСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Стрембіцька, А. В.; Obolkina, Vera; Strembitska, A.; Skrypko, Anhelina; Kyianytsia, Svetlana
2015Здобне печиво функціонального призначення з використанням борошна з пророщеного зерна пшениці і гуміарабікуОболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Skrypko, Anhelina
2014Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солододорощенніЄмельянова, Ніна Олександрівна; Yemelyanova, Nina; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Skrypko, Anhelina
2014Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенніЄмiльянова, Hіна Олександрiвна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Yemilyanova, Nina; Obolkina, Vera; Skrypko, Anhelina
2015Інноваційні технології здобного печива з підвищеною харчовою цінністюСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2011Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошнаОболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Волощук, Галина Іванівна; Кисельова, О. О.; Паращенко, Т. С.; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Voloshchuk, Galina; Kyselyova, O.; Parashchenko, T.; Skrypko, Anhelina
2016Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівсаОболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Skrypko, Anhelina
2013Перспектива застосування вівсяного солодового борошна з голозерного вівса при виробництві борошняних кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana; Skrypko, Anhelina
2012Печиво вівсяне (Деклараційний патент на винахід № 100483)Оболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Тарадай, Тетяна Миколаївна; Ємiльянова, Hіна Олександрiвна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Skrypko, Anhelina; Taradai, Tatiana; Yemilyanova, Nina; Kovbasa, Vladimir; Kyianytsia, Svetlana
Showing results 1 to 20 of 24
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback