Browsing by Author Соколовська, Ірина Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Білковий крем (патент на корисну модель № 88870)Камбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya; Соколовська, Ірина Олександрівна; Sokolovska, Iryna; Харкава, Ольга Олександрівна; Kharkava, Olga
2015Білковий крем (патент на корисну модель № 97563)Камбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya; Соколовська, Ірина Олександрівна; Sokolovska, Iryna; Матяс, Дарія Сергіївна; Matias, Dariia; Харкава, Ольга Олександрівна; Kharkava, Olga
2013Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білкаСоколовська, Ірина Олександрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya; Sokolovska, Iryna
2014Вивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового кремуКамбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya; Соколовська, Ірина Олександрівна; Sokolovska, Iryna; Семененко, Олена Василівна; Semenenko, Olena
2013Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натріюСоколовська, Ірина Олександрівна; Sokolovska, Iryna; Камбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya; Тернова, Вікторія Василівна; Ternova, Viktoriia
2014Вивчення структурно-механічних і фізичних властивостей драглеподібних систем комплексів структуроутворювачівСоколовська, Ірина Олександрівна; Sokolovska, Iryna; Труш, А.; Trush, A.
2016Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технологіях вершкових кремівЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Колесник, Марина Анатоліївна; Zvyagintceva-Semenetc, Julya; Kambulova, Julya; Sokolovska, Iryna; Kobylinska, Olena; Kolesnyk, Maryna
2017Критерії класифікації білковмісних продуктівМахинько, Валерій Миколайович; Соколовська, Ірина Олександрівна; Самбурський, Федір Гаврилович; Makhynko, Valeriy; Sokolovska, Iryna; Samburskyi, Fedir
2014Можливість застосування заморожування для кондитерських кремівСоколовська, Ірина Олександрівна; Костючик, Л. О.; Стецієнко, А. О.; Sokolovska, Iryna; Kostiuchyk, L.; Stetsiyenko, A.
2011Подрібнення та механоактивування сублімованих рослинних матеріалівСімахіна, Галина Олександрівна; Корихалова, Олена Михайлівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Островська, А. О.; Simahina, Galina; Kolyhalova, Elena; Sokolovska, Iryna; Ostrovska, A.
2015Раціональне використання пектину і альгінату натрію у технології білкових кремів зниженої цукромісткостіСоколовська, Ірина Олександрівна; Sokolovska, Iryna
2017Розрахунок біологічної цінності харчових продуктів та раціонів за методикою PDCAASМахинько, Валерій Миколайович; Соколовська, Ірина Олександрівна; Черниш, Людмила Миколаївна; Makhynko, Valeriy; Sokolovska, Iryna; Chernish, Lyudmila
2013Спосіб виготовлення сирцевого білкового крему (патент на корисну модель № 86346)Камбулова, Юлія Вікторівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Матяс, Дарія Сергіївна; Kambulova, Julya; Sokolovska, Iryna; Matias, Dariia
2017Формула еталонного білка: етапи розроблення і сучасні нормиМахинько, Валерій Миколайович; Дробот, Віра Іванівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Черниш, Людмила Миколаївна; Makhynko, Valeriy; Drobot, Vera; Sokolovska, Iryna; Chernish, Lyudmila