Browsing by Author Солодко, Лілія Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Proteinaceous food concentrates from green mass of plantsSimahina, Galina; Solodko, Liliya; Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2017Вдосконалення теорії моделювання амінокислотного складу напівфабрикатів із зеленої маси рослинГуць, Віктор Степанович; Guts, Viktor; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Солодко, Лілія Миколаївна; Solodko, Liliya
2018Вивчення антиоксидантних властивостей екстрактів із зеленої маси буріківСолодко, Лілія Миколаївна; Solodko, Liliya
2016Вивчення впливу способів оброблення зеленої маси портулаку городньогоСолодко, Лілія Миколаївна; Солодко, Лилия Николаевна; Solodko, Liliya; Сімахіна, Галина Олександрівна; Симахина, Галина Александровна; Simahina, Galina
2019Визначення біологічної безпечності м’ясо-рослинних кулінарних виробівСолодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Solodko, Liliya; Simahina, Galina
2019Визначення показників якості житньо-пшеничного хліба, збагаченого куркумою та насінням соняшникуСолодко, Лілія Миколаївна; Solodko, Liliya
2018Використання білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин у рецептурах кулінарних виробівСолодко, Лілія Миколаївна; Solodko, Liliya
2006Використання штучних живильних середовищ для отримання високомінералізованих харчових матеріалівСімахіна, Галина Олександрівна; Штанько, Олег Анатолійович; Солодко, Лілія Миколаївна; Simahina, Galina; Shtanko, Oleg; Solodko, Liliya
2014Дослідження надземної частини буряків як джерела харчового протеїнуСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна; Simahina, Galina; Solodko, Liliya
2013Зелена маса буряків як ефективний протеїновмісний збагачувач харчових продуктівСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна; Simahina, Galina; Solodko, Liliya
2015Зелена маса рослин з точки зору якості та безпеки для використання в харчових технологіяхСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна; Simahina, Galina; Solodko, Liliya
2017Круп’яний кулінарний виріб (патент на винахід № 114984)Солодко, Лілія Миколаївна; Solodko, Liliya; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina
2018М'ясо-рослинний кулінарний виріб (Патент на винахід № 116930)Солодко, Лілія Миколаївна; Solodko, Liliya; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina
2018М'ясо-рослинний кулінарний виріб (Патент на винахід № 117722)Солодко, Лілія Миколаївна; Solodko, Liliya; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina
2018М'ясо-рослинні кулінарні вироби (патент на корисну модель № 123419)Солодко, Лілія Миколаївна; Solodko, Liliya; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina
2013Отримання натуральних барвників із зеленої маси рослин для ресторанної продукціїСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна; Simahina, Galina; Solodko, Liliya
2014Отримання натуральних барвників із нетрадиційної сировиниСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна; Simahina, Galina; Solodko, Liliya
2015Оцінка впливу механоактивування на підвищення біодоступності компонентів протеїновмісних напівфабрикатівСолодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Solodko, Liliya; Simahina, Galina
2013Перспективи використання черемші для отримання білковмісних концентратівСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна; Simahina, Galina; Solodko, Liliya
2008Перспективи отримання протеїнових концентратів із зеленої маси рослинСолодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Solodko, Liliya; Simahina, Galina