Browsing by Author Стеценко, Наталія Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 186  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Analysis of the biochemical composition of cranberry natural enrichments intended for use in health food technologiesStetsenko, Natalia; Goiko, Irina; Стеценко, Наталія Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2017Comparingbetween the amino acid composition of flax seeds before and after germinationKraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia; Korol, Oksana; Краєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Король, Оксана
2012Investigation of the interaction of natural disperse minerals Ukraine coloring substances from sugar productionPodobiy, Olena; Miroshnikov, Oleg; Stetsenko, Natalia; Grabovska, Olena; Подобій, Олена Валеріївна; Мірошников, Олег Миколайович; Стеценко, Наталія Олександрівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
2013Low temperatures in food technologiesSimahina, Galina; Stetsenko, Natalia; Naumenko, Nataliia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2019Optimization of the technological process of flax seed germinationKraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia; Yeshchenko, Oksana; Краєвська, Світлана Петрівна; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
1997Peculiarity of disperse mineral wetting by sucrose solutionMank, Valeriy; Stetsenko, Natalia; Манк, Валерій Веніамінович; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Proving the choice of curative plants for obtaining antioxidant complexesSimahina, Galina; Stetsenko, Natalia; Naumenko, Nataliia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2013Sublimed plant biologically active аdditives with radioprotecting actionSimahina, Galina; Naumenko, Nataliia; Stetsenko, Natalia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Substantiation of expediency of gluten-free foodstuffs production in UkraineСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Stetsenko, Natalia; Kraevska, Svitlana
2013The use of flax seeds in healthy products technologiesStetsenko, Natalia; Kraevska, Svitlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2013The use of rowan berries in bread healthy productsStetsenko, Natalia; Miroshnikov, Oleg; Podobiy, Olena; Стеценко, Наталія Олександрівна; Мірошников, Олег Миколайович; Подобій, Олена Валеріївна
2012Аналіз асортименту хліба та хлібобулочних виробів оздоровчого призначення на ринку УкраїниЗемлінська, Марія Дмитрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Zemlynska, Maria
2019Аналіз біохімічного складу натуральних збагачувачів з ягід журавлини, призначених для використання у технологіях оздоровчих харчових продуктівСтеценко, Наталія Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Stetsenko, Natalia; Goiko, Irina
2019Аналіз біохімічного складу сировини для створення дієтичної добавки антиоксидантної діїУромова, Катерина Євгенівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Uromova, Katerina; Stetsenko, Natalia
2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана Петрівна; Kraevska, Svitlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2015Аналіз жирнокислотного складу насіння льону при створенні продукції ресторанного господарства функціонального призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Kraevska, Svitlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2015Аналіз способів отримання висококонцентрованих форм рослинних білківПрокопенко, Дарина Сергіївна; Prokopenko, Daria; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Мартиненко, Тетяна Андріївна; Martynenko, Tatyana
2019Аналіз стану харчування школярів та шляхи його удосконаленняСтеценко, Наталія Олександрівна; Медведюк, Ірина Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Medvedyuk, Iryna
2016Аналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Прут, Зоя Юріївна; Prut, Zoya
2019Аналіз харчової та біологічної цінності здобного пісочного печива, збагаченого олією обліпихи та порошком глодуСтеценко, Наталія Олександрівна; Гедзюк, Вікторія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Gedzuk, Viktoriia