Browsing by Author Стеценко, Наталія Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 188  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аналіз асортименту хліба та хлібобулочних виробів оздоровчого призначення на ринку УкраїниСтеценко, Наталія Олександрівна; Землінська, Марія Дмитрівна
2019Аналіз біохімічного складу натуральних збагачувачів з ягід журавлини, призначених для використання у технологіях оздоровчих харчових продуктівСтеценко, Наталія Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2019Аналіз біохімічного складу сировини для створення дієтичної добавки антиоксидантної діїУромова, Катерина Євгенівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2015Аналіз жирнокислотного складу насіння льону при створенні продукції ресторанного господарства функціонального призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2015Аналіз способів отримання висококонцентрованих форм рослинних білківПрокопенко, Дарина Сергіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2019Аналіз стану харчування школярів та шляхи його удосконаленняСтеценко, Наталія Олександрівна; Медведюк, Ірина Олександрівна
2016Аналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Прут, Зоя Юріївна
2019Аналіз харчової та біологічної цінності здобного пісочного печива, збагаченого олією обліпихи та порошком глодуСтеценко, Наталія Олександрівна; Гедзюк, Вікторія Олександрівна
2015Аналіз харчової та біологічної цінності кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льонуВінк, Аліна В‘ячеславівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжіКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2020Біоактивоване насіння льону у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробів функціонального призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Біологічна цінність зеленої маси буряківСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Біологічна цінність рослинного білку з нетрадиційної сировиниСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Прокопенко, Дарина Сергіївна
2016Біологічно активні речовини в харчових технологіяхСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2014Вдосконалення способу виробництва соковмісного напою з екстрактом стевіїСтеценко, Наталія Олександрівна; Лисицина, Юлія Вікторівна
2015Вдосконалення технології макаронних виробів з антиоксидантними властивостямиСтеценко, Наталія Олександрівна; Кравченко, Олег Андрійович
2015Вдосконалення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнамиСтеценко, Наталія Олександрівна; Примачик, Євгенія Анатоліївна
2014Вдосконалення технології соковмісного напою з натуральним підсолоджувачемЛисицина, Юлія Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Вибір рослинних збагачувачів для виробництва сиркової маси оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Боса, Леся Василівна