Browsing by Author Сімахіна, Галина Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 220  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1998The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additiveGulyy, Ivan; Pryadko, Nikolai; Rashevska, Tamara; Simahina, Galina; Goiko, Irina; Tobilevich, N.; Гулий, Іван Степанович; Прядко, Микола Олексійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Тобілевич, Н. О.
1998The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowdersGulyy, Ivan; Pryadko, Nikolai; Rashevska, Tamara; Simahina, Galina; Goiko, Irina; Гулий, Іван Степанович; Прядко, Микола Олексійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2017The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berriesSimahina, Galina; Сімахіна, Галина Олександрівна; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2016The use of the biologically activated grain is in technology of health productsSimahina, Galina; Bazhay-Zhezherun, Svetlana; Mykoliv, Tatiana; Bereza-Kіndzerska, Ludmila; Antoniuk, Maria; Сімахіна, Галина Олександрівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Миколів, Тетяна Іванівна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Антонюк, Марія Миколаївна
2016Антимікробна дія рослинної добавки на основі часнику щодо деяких бактерійКорх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2016Аюрведа як найдавніша оздоровча система та її адаптація до умов УкраїниСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2014Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряківСімахіна, Галина Олександрівна
2008Біоантиоксиданти – необхідні компоненти оздоровчого харчуванняСімахіна, Галина Олександрівна
2016Біокорегування функціонального стану організму військовослужбовців компонентами харчових продуктівСімахіна, Галина Олександрівна; Ярош, Катерина Олександрівна
2013Біологічна цінність зеленої маси буряківСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Біологічна цінність рослинного білку з нетрадиційної сировиниСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Прокопенко, Дарина Сергіївна
2011Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряківСімахіна, Галина Олександрівна
2016Біологічно активні речовини в харчових технологіяхСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2011Біофлавоноїди у системі антиоксидантного захисту біологічних структурСімахіна, Галина Олександрівна
2014Біохімічний склад анатомічних частин плодового тіла макроміцетівСімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2015Валеологічна складова в системі гуманітарного виховання студентів ВНЗСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2017Вдосконалення теорії моделювання амінокислотного складу напівфабрикатів із зеленої маси рослинГуць, Віктор Степанович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2016Вивчення біохімічного складу та властивостей порошків із зеленої маси рослинСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна
2016Вивчення впливу способів оброблення зеленої маси портулаку городньогоСолодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2005Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищСімахіна, Галина Олександрівна