DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Сімахіна, Галина Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 231
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Biological value of aronia berriesSimahina, Galina; Naumenko, Nataliia; Halapsina, Svetlana; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Халапсіна, Світлана Владиславівна
2016Designing the technology of pastous milk-containing foodstuffs for the diets of military personnelПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Науменко, Наталія Валентинівна; Naumenko, Nataliia; Устименко, Ігор Миколайович; Ustymenko, Igor
2014Estimation the quality of wild plant raw for production of healthy foodSimahina, Galina; Naumenko, Nataliia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2016Fruit and berry composition in dairy products for military personnelSimahina, Galina; Halapsina, Svetlana; Bashta (Sheremet), Alla; Naumenko, Nataliia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Халапсіна, Світлана Владиславівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Науменко, Наталія Валентинівна
2013Low temperatures in food technologiesSimahina, Galina; Stetsenko, Natalia; Naumenko, Nataliia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2013Low temperatures in food technologiesSimahina, Galina; Сімахіна, Галина Олександрівна
2013Mechanism of water crystallization and ice melting in wild berriesSimahina, Galina; Halapsina, Svetlana; Сімахіна, Галина Олександрівна; Халапсіна, Світлана Владиславівна
2013Proteinaceous food concentrates from green mass of plantsSimahina, Galina; Solodko, Liliya; Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2013Proving the choice of curative plants for obtaining antioxidant complexesSimahina, Galina; Stetsenko, Natalia; Naumenko, Nataliia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2019Qualitative indicators of grain flakes of functional purposeSimahina, Galina; Bereza-Kіndzerska, Ludmila; Naumenko, Nataliia; Bazhay-Zhezherun, Svetlana; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2013Sublimed plant biologically active аdditives with radioprotecting actionSimahina, Galina; Naumenko, Nataliia; Stetsenko, Natalia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
1998The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additiveGulyy, Ivan; Pryadko, Nikolai; Rashevska, Tamara; Simahina, Galina; Goiko, Irina; Tobilevich, N.; Гулий, Іван Степанович; Прядко, Микола Олексійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Тобілевич, Н. О.
1998The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowdersGulyy, Ivan; Pryadko, Nikolai; Rashevska, Tamara; Simahina, Galina; Goiko, Irina; Гулий, Іван Степанович; Прядко, Микола Олексійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2017The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berriesSimahina, Galina; Сімахіна, Галина Олександрівна; Halapsina, Svetlana; Халапсіна, Світлана Владиславівна
2016The use of the biologically activated grain is in technology of health productsSimahina, Galina; Bazhay-Zhezherun, Svetlana; Mykoliv, Tatiana; Bereza-Kіndzerska, Ludmila; Antoniuk, Maria; Сімахіна, Галина Олександрівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Миколів, Тетяна Іванівна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Антонюк, Марія Миколаївна
2016Антимікробна дія рослинної добавки на основі часнику щодо деяких бактерійКорх, Наталя Сергіївна; Korkh, Natalia; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Teterina, Svitlana; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina
2016Аюрведа як найдавніша оздоровча система та її адаптація до умов УкраїниСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Simahina, Galina; Naumenko, Nataliia
2012Биологическая ценность и фракционный состав белков сахарной свеклыСимахина, Галина Александровна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina
2014Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряківСімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina
2008Біоантиоксиданти – необхідні компоненти оздоровчого харчуванняСімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina
Showing results 1 to 20 of 231
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback