Browsing by Author Тищенко, Василь Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Вивчення функціонально-технологічних показників м’ясо-містких хлібів з м’ясом качки мускусної та білого товстолобикаПопова, Єлизавета; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2017Екстракт чорної смородини в технології м’ясомістких варених ковбас з м’ясом птиціБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2016Комбіновані м’ясорибні напівфабрикати з використанням прісноводної рибиПасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Рамік, Оксана Сергіївна; Тищенко, Василь Іванович; Горбач, Віра Леонідівна; Суховій, О. П.
2019Оцінка якості посічених м’ясомістких напівфабрикатівПомпа, Валентина Ігорівна; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2017Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної рибиТищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович
2016Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршівТищенко, Василь Іванович; Горбач, Віра Леонідівна; Пасічний, Василь Миколайович
2019Функціонально–технологічні властивості варено-копченої ковбасиКутова, Тетяна Михайлівна; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович