DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Топольник, Віра Григорівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 48
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
20141H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared in demineralized by reverse osmosis waterKuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Fatiukha, Andrew; Volkova, Ganna; Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Фатюха, Андрій Володимирович; Волкова, Ганна Григорівна
20131H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared with drinking water of south-eastern region of UkraineKuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Sujkov, Sergey; Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Суйков, Сергій Юрійович
20141H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared with softened water using Na-cationizationKuzmin, Oleg; Volkova, Ganna; Fatiukha, Andrew; Topol’nik, Vera; Кузьмін, Олег Володимирович; Волкова, Ганна Григорівна; Фатюха, Андрій Володимирович; Топольник, Віра Григорівна
2014Eduction of equilibrium state in vodkas by means of 1H NMR spectroscopyКузьмін, Олег Володимирович; Мирончук, Валерій Григорович; Топольник, Віра Григорівна; Topol’nik, Vera; Kuzmin, Oleg; Mironchuk, Valeriy
2014Eduction of transitional equilibrium in vodkas by means of 1H NMR spectroscopyКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2014Eduction of unsteady equilibrium in vodkas by means of 1H NMR spectroscopyКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2013The change of the hydroxyl protons in aqueous alcoholic mixtures under the process of making vodkasSujkov, Sergey; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Топольник, Віра Григорівна; Суйков, Сергій Юрійович; Кузьмін, Олег Володимирович
2011Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукціїЛовягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Kovalchuk, Vladimir; Shevchenko, Lily; Topol’nik, Vera; Lovyagin, Alexander; Kuzmin, Oleg
2012Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра Григорівна; Topol’nik, Vera; Onosova, Irina; Rachinska, Zoya; Kuzmin, Oleg; Onosova, Marina
2008Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg; Ловягін, Олександр Миколайович; Lovyagin, Alexander; Кузьмін, Володимир Володимирович; Kuzmin, Vladimir; Топольник, Віра Григорівна; Topol’nik, Vera
2012Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібненняСтукальська, Наталія Миколаївна; Топольник, Віра Григорівна; Stukalska, Nataliya; Topol’nik, Vera
2013Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м'яса курятини для збільшення вологозв'язуючої здатності фаршівСтукальська, Наталія Миколаївна; Топольник, Віра Григорівна; Stukalska, Nataliya; Topol’nik, Vera
2012Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукціїТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
2011Горілка: технологія, якість, нововведенняКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмин, Володимир Володимирович; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Lovyagin, Alexander; Kuzmin, Vladimir
2008До питання вибору робочого органа для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристикамиТопольник, Віра Григорівна; Стукальська, Наталія Миколаївна; Topol’nik, Vera; Stukalska, Nataliya
2007Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори рокуТопольник, Віра Григорівна; Баятян, Ася Рафаелівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Kuzmin, Oleg; Bayatyan, Asayat
2013Кількісна оцінка якості готельного продуктуТопольник, Віра Григорівна; Полякова, Алла Веніамінівна; Бутова, Алла Павлівна; Кощавка, Ірина Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Куценко, Олена Василівна; Topol’nik, Vera; Polyakova, Alla; Butova, Alla; Koschavka, Irina; Kuzmin, Oleg; Kutsenko, Elena
2009Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класуТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Kuzmin, Oleg
2012Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе)Стукальська, Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Stukalska, Nataliya; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
2012Математичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцюванняТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
Отображение результатов 1 до 20 из 48
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь