Browsing by Author Топчій, Оксана Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 91  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2001Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормівТопчій, Оксана Анатоліївна; Клименко, Михайло Миколайович
2017Аналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтівГончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана Анатоліївна
2013Безпека застосування харчових добавокПолумбрик, Олег Максимович; Топчій, Оксана Анатоліївна
2016Важливість поліненасичених жирних кислот для здоров’я людиниТопчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович
2007Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітейКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Карпенко, Петро Олександрович
2012Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Донець, Олександр Петрович
2012Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Донець, Олександр Петрович
2018Виготовлення січених напівфабрикатів збалансованих продуктами перероблення зерновихМехед, Галина Сергіївна; Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана Анатоліївна
2018Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібівЖадько, Марина Іванівна; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна
2015Використання білково-вітамінних компонентів у рецептурах м'ясних хлібівТопчій, Оксана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна; Іващук, Павло Васильович
2015Використання білкового збагачувача у технології м’ясних хлібівТопчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Гримайло, Ірина Олегівна
2014Використання білків тваринного походження як один з напрямів ресурсозбереження при виробництві реструктурованих шинокШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Донець, Олександр Петрович; Топчій, Оксана Анатоліївна
2014Використання клітковини для збагачення січених напівфабрикатівТопчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Сизоненко, Дмитро Юрійович; Пащенко, Оксана Василівна
2018Використання клітковини у рецептурах комбінованих посічених напівфабрикатівКущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
2007Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатахТопчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2013Використання олій підвищеної біологічної цінності у виробництві м'ясних паштетівТимченко, Денис Олексійович; Топчій, Оксана Анатоліївна
2018Використання олійних культур у м'ясопродуктах для людей хворих на цукровий діабетКущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович
2018Використання природних антиоксидантів у виробництві напівфабрикатівТопчій, Оксана Анатоліївна; Мехед, Галина Сергіївна
2014Використання природного антиоксиданту у виробництві січених напівфабрикатівТопчій, Оксана Анатоліївна; Пащенко, Оксана Василівна; Котляр, Євген Олександрович
2014Використання рослинних олій у рецептурах м'ясних паштетівКотляр, Євген Олександрович; Іващук, Павло Васильович; Гримайло, Ірина Олегівна; Топчій, Оксана Анатоліївна