Browsing by Author Точкова, Оксана Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Амарантова олія як добавка до моркв'яно-яблучного пюреЧерчович, Олександра; Точкова, Оксана Василівна
2017Аналіз методик визначення інуліну харчових продуктахГалінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Точкова, Оксана Василівна
2021Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузіМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Точкова, Оксана Василівна
2001Вплив відкритої пари на дифузійний сік одержаний з буряків, вражених слизовим бактеріозомТочкова, Оксана Василівна; Виговський, Валерій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Петриченко, Ігор Борисович
2014Вплив полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюреТочкова, Оксана Василівна; Бессараб, Олександр Семенович; Манк, Валерій Веніамінович
2012Гідравлічні розрахункиМалежик, Іван Федорович; Марценюк, Олександр Степанович; Мельник, Людмила Миколаївна; Мирончук, Валерій Григорович; Таран, Віталій Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Немирович, Петро Михайлович; Яровий, Володимир Леонідович; Бодров, Віктор Семенович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Зоткіна, Лариса Василівна; Копиленко, Анатолій Васильович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Теличкун, Володимир Іванович; Точкова, Оксана Василівна
2008Гідроколоїди: функціональні властивості і шляхи застосуванняМельник, Оксана Петрівна; Точкова, Оксана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович
2000Дослідження впливу відкритої пари на дифузійний сік з метою зменшення негативного впливу поліцукридівТочкова, Оксана Василівна; Виговський, Валерій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович
2014Дослідження впливу полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюреВагіна, Анна; Плаксєєва, Наталія Дмитрівна; Точкова, Оксана Василівна
2019Дослідження впливу процесу сушіння кедрових горіхів на властивості готових соусівМихалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Точкова, Оксана Василівна
2014Дослідження кінетики процесів змочуванння та просочування у харчових дисперсних системахМельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Точкова, Оксана Василівна
2012Дослідження процесу адсорбції полісахаридів харчових продуктів глинистими мінераламиМельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Точкова, Оксана Василівна
2014Дослідження процесу екстрагування цільових компонентів з лікарської сировиниСахаренко, Оксана Олександрівна; Петрук, Галина Миколаївна; Жеплінська, Марія Михайлівна; Копиленко, Анатолій Васильович; Точкова, Оксана Василівна
2013Особливості дитячого харчування в контексті сьогоденняБаклан (Гаган), Інна Олександрівна; Точкова, Оксана Василівна; Бессараб, Олександр Семенович; Манк, Валерій Веніамінович
2008Особливості капілярного перенесення вологи у дисперсних системахТочкова, Оксана Василівна; Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Мусій, М. Я.
2013Особливості реологічної поведінки яблучно-морквяно-сливового пюреБаклан (Гаган), Інна Олександрівна; Точкова, Оксана Василівна; Бессараб, Олександр Семенович; Манк, Валерій Веніамінович
2002Очищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітомТочкова, Оксана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович; Виговський, Валерій Юрійович
2012Процеси просочування та змочування дисперсного мінералу глауконітуМанк, Валерій Веніамінович; Малежик, Іван Федорович; Точкова, Оксана Василівна
2014Пюре для дитячого харчування «Промінчик» (Патент на винахід № 107040)Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Точкова, Оксана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович; Бессараб, Олександр Семенович
2019Розроблення рецептури та технології плодово-овочевого соусу з горіхоплідною сировиноюМихалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Точкова, Оксана Василівна