DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Тіхонова, Наталія Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 38
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2013Certifiing of organic products in UkraineTikhonova, Natalia; Тіхонова, Наталія Олександрівна
2012Використання кластерного аналізу для проектування продуктових портфелів м’ясопереробних підприємствТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2010«Вирощування» екологічно свідомого споживачаТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2013Екологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складуТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2013Екологічність, як сучасний принцип забезпечення продовольчої безпекиСахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна; Тіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia; Sakhnenko (Tikhonova), Anastasia
2010Економіка «за» чи «проти» екології?Тіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2013Економіко–екологічний підхід як сучасна парадигма дослідження проблем виробництва харчових продуктівТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2011Економіко-екологічні аспекти сучасної теорії та практики управлінняТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2013Економіко-екологічні особливості формування продуктового портфелю підприємств м’ясопереробної галузіТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2011Історія розвитку українського ринку м'ясаТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2015Квест - сучасна форма активного навчанняТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2015Квест – сучасна форма активного навчанняТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2014Корисність та безпека харчових продуктівТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2014Методичні підходи до формування категоріального апарату в сфері виробництва харчових продуктівТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2010Назад в майбутнеТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2010Найсуттєвіші фактори впливу на якість життя людини при виробленні продуктів харчуванняТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2015Овочівництво в УкраїніТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2014Органічна продукція: обернена сторона медаліТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
2014Органічна продукція: переваги і недолікиТіхонова, Наталія Олександрівна; Межинська-Бруй, Олена Юріївна; Tikhonova, Natalia; Mezhynska-Bruy, Elena
2014Органічне агровиробництво в Україні стан та перспективи розвиткуТіхонова, Наталія Олександрівна; Tikhonova, Natalia
Отображение результатов 1 до 20 из 38
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь