Browsing by Author Удворгелі, Лариса Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Визначення амінокислотного складу хліба, виготовленого з крохмалюГрищенко, Анна Миколаївна; Удворгелі, Лариса Іванівна
2009Водорості як джерело біологічно активних речовинСитник, Інна Петрівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Дробот, Віра Іванівна
2010Вплив адгезії тіста на процес замішуванняСтадник, Ігор Ярославович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Удворгелі, Лариса Іванівна
2009Вплив мезофільних заквасок на склад органічних кислот тістаДробот, Віра Іванівна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Удворгелі, Лариса Іванівна
2005Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічні показники та якість житньо-пшеничного хлібаДробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Удворгелі, Лариса Іванівна
2014Вплив яблучного порошку на властивості пшеничного тістаЮщенко, Ганна Петрівна; Удворгелі, Лариса Іванівна
2006Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукруДробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Таланов, О. Б.
2010Дозатор рідких компонентівСтадник, Ігор Ярославович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Удворгелі, Лариса Іванівна
2012Дослідження впливу борошна круп’яних культур на кислотонакопичення в безглютеновому тістіГрищенко, Анна Миколаївна; Удворгелі, Лариса Іванівна
2007Дослідження впливу глюкозно-фруктозного сиропу на якість булочних виробівБондаренко, Юлія Вікторівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Дробот, Віра Іванівна
2019Дослідження впливу горохової клітковини на фізичні властивості прісного тістаДорохова, Тетяна Дмитрівна; Корецька, Ірина Львівна; Удворгелі, Лариса Іванівна
2008Дослідження процесу знебарвлення глюкозного сиропуКарпович, Інна Віталіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Удворгелі, Лариса Іванівна; Петришин, Наталія Зеновіївна
2010Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантануГрищенко, Анна Миколаївна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
2008Енергетичні параметри в умовах пружної взаємодії двомасової системиПолатайло, Дмитро Михайлович; Піддубний, Володимир Антонович; Удворгелі, Лариса Іванівна
2007Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можливаДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Таланов, О. Б.
2018Нові підходи до створення функціональних хлібобулочних виробів для закладів ресторанного господарстваЗуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Дітріх, Ірина Вікторівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Кириченко, Тетяна Олегівна
2013Новітня кулінарна продукція для збереження здоров’я та довголіття в еко-ресторанахЄремчук, Інна; Удворгелі, Лариса Іванівна
2004Пектиновмісні порошкиУдворгелі, Лариса Іванівна; Дробот, Віра Іванівна
2010Попередження захворювання хліба на картопляну хворобу за прискореного способу приготування тістаТесля, Ольга Дмитрівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Дробот, Віра Іванівна
2005Суха пшенична клейковина для підвищення сили борошнаДробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Лукашевич, І. О.