Browsing by Author Устименко, Ігор Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 68  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Аналіз мікробіологічних показників харчових емульсійУстименко, Ігор Миколайович; Корх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2018Вивчення можливості застовування нормалізаційних емульсій у технології морозива з комбінованим складом сировиниУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Використання лікарської сировини в технології морозиваНєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович
2016Дослідження впливу високоплавких емульгаторів на температуру гомогенізації молоковмісних сумішейУстименко, Ігор Миколайович; Суслик, Віталій Олександрович
2018Дослідження мікробіологічних показників харчових емульсійУстименко, Ігор Миколайович; Корх, Наталя Сергіївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна
2019Забезпечення якості соусів емульсійного типу з використанням поліфункціонального напівфабрикатуУстименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кравчук, Світлана Валеріївна
2016Наукове обгрунтування складу білкво-жирового кисломолочного продуктуПоліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович; Семко, Тетяна Василівна
2016Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктівУстименко, Ігор Миколайович; Бреус, Наталія Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2019Наукове обгрунтування складу кефірного продукту з порошком топінамбуруУстименко, Ігор Миколайович; Аникієнко, Антон; Поліщук, Галина Євгеніївна
2019Наукове обгрунтування складу кисломолочного морозива з комбінованим складом сировиниУстименко, Ігор Миколайович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2016Наукове обгрунтування складу нормалізаційного компонента для молоковмісних продуктівУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2019Наукове обгрунтування складу сметанного продуктуУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2017Наукове обгрунтування складу сметанного продуктуУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2018Наукове обгрунтування складу сметанного продукту підвищенної харчової цінностіОднорог, Марина Русланівна; Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2017Наукове обґрунтування складу молочно-білкового зернистого продуктуУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2018Наукове обґрунтування складу нового виду молоковмісного морозиваУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2015Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовцівПоліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Семко, Тетяна Василівна; Устименко, Ігор Миколайович
2019Поліфункціональний напівфабрикат для виробництва кулінарної продукції широкого асортиментуУстименко, Ігор Миколайович
2018Розробка нового виду молоковмісного морозива, збагаченого купажованою олієюУстименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2019Розробка рецептури молочно-білкового зернистого продуктуПисьменна, Євгенія Володимирівна; Деркач, Марія Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович