Browsing by Author Храпачов, Олег Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Investigation of the effectiveness of air pasteurization of sausage products using active packing elementsPasichny, Vasiliy; Ukrainets, Anatoliy; Khrapachov, Oleg; Marynin, Andriy; Sviatnenko, Roman; Moroz, Elena; Пасічний, Василь Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Мороз, Олена Олексіївна
2016Вплив вакуумування та модифікованого газового середовища при пакуванні і зберіганні охолодженого м’ясаПасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Сенніков, Станіслав Анатолійович; Pasichny, Vasiliy; Khrapachov, Oleg; Marynin, Andriy; Sennikov, Stanislav
2019Вплив пастеризації та елементів «активного пакування» на якість ковбасних виробів в процесі зберіганняХрапачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Полумбрик, Манєфа Миколаївна; Khrapachov, Oleg; Pasichny, Vasiliy; Marynin, Andriy; Polumbryk, Manyefa
2019Вплив упаковки на терміни зберігання пастеризованих сосисокХорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Khorunzha, Тetiana; Pasichny, Vasiliy; Khrapachov, Oleg; Zheludenko, Julia
2018Основні аспекти використання багатошарових полімерних матеріалів для пастеризації та стерилізації продукції в м’ясопереробній галузіПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Українець, Анатолій Іванович; Ukrainets, Anatoliy; Храпачов, Олег Вікторович; Khrapachov, Oleg; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy
2018Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м’яса та напівфабрикатів з ньогоПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Храпачов, Олег Вікторович; Khrapachov, Oleg; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Святненко, Роман Сергійович; Sviatnenko, Roman; Гередчюк, Аліна Михалівна; Heredchuk, Alina
2019Пастеризовані м’ясні продукти вареної групи з подовженим терміном зберіганняЛогвиненко, Наталія Петрівна; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Храпачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Капітула, Єлізавета Анатоліївна; Logvynenko, Natalia; Khorunzha, Тetiana; Khrapachov, Oleg; Pasichny, Vasiliy; Kapitula, Elizaveta
2019Сосиски пастеризовані з підвищеним вмістом гемового залізаХорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Дьяченко, Євгенія Олегівна; Храпачов, Олег Вікторович; Khorunzha, Тetiana; Pasichny, Vasiliy; Dychenko, Eyhenia; Khrapachov, Oleg
2018Спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м’яса та напівфабрикатівХрапачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Khrapachov, Oleg; Pasichny, Vasiliy; Marynin, Andriy
2018Технологічні чинники подовження термінів зберігання м'ясних і м'ясомістких ковбас вареної групиЖелуденко, Юлія Володимирівна; Храпачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Zheludenko, Julia; Khrapachov, Oleg; Pasichny, Vasiliy