DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Храпачов, Олег Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Investigation of the effectiveness of air pasteurization of sausage products using active packing elementsPasichny, Vasiliy; Ukrainets, Anatoliy; Khrapachov, Oleg; Marynin, Andriy; Sviatnenko, Roman; Moroz, Elena; Пасічний, Василь Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Мороз, Олена Олексіївна
2018Основні аспекти використання багатошарових полімерних матеріалів для пастеризації та стерилізації продукції в м’ясопереробній галузіПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Українець, Анатолій Іванович; Ukrainets, Anatoliy; Храпачов, Олег Вікторович; Khrapachov, Oleg; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy
2018Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м’яса та напівфабрикатів з ньогоПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Храпачов, Олег Вікторович; Khrapachov, Oleg; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Святненко, Роман Сергійович; Sviatnenko, Roman; Гередчюк, Аліна Михалівна; Heredchuk, Alina
2018Спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м’яса та напівфабрикатівХрапачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Khrapachov, Oleg; Pasichny, Vasiliy; Marynin, Andriy
2018Технологічні чинники подовження термінів зберігання м'ясних і м'ясомістких ковбас вареної групиЖелуденко, Юлія Володимирівна; Храпачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Zheludenko, Julia; Khrapachov, Oleg; Pasichny, Vasiliy
Showing results 1 to 5 of 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback