DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Хіврич, Борис Іванович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 63
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2003Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Хіврич, Борис Іванович; Hivrich, Boris; Махинько, Валерій Миколайович; Makhynko, Valeriy; Борисенко, Олена Вікторівна; Borysenko, Elena; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2013Вещества, определяющие вкусовую стабильность пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2002Вибір режиму пророщування зерна для забезпечення накопичення метаболізованого селенуАнтонюк, Марія Миколаївна; Antoniuk, Maria; Хіврич, Борис Іванович; Hivrich, Boris; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Stabnikov, Victor; Стабніков, Віктор Петрович
2008Вивчення ступеню метаболізаціі селену насінням сільськогосподарських культурАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Hivrich, Boris; Antoniuk, Maria; Bondar, Natalia
2000Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванніЧернишов, Сергій Олексійович; Хіврич, Борис Іванович; Chernyshov, Sergey; Hivrich, Boris
2007Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна соїХіврич, Борис Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Hivrich, Boris; Ukrainets, Anatoliy; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2007Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетівПешук, Людмила Василівна; Українець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Peshuk, Ludmila; Ukrainets, Anatoliy; Pasichny, Vasiliy; Hivrich, Boris
2016Вплив вмісту білка в ячмені на якість солодуКопильцев, Дмитро Вітальйович; Гринько, Олег Володимирович; Руденко, Олександр Юрійович; Хіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Kopyltsev, Dmytro; Grinko, Oleg; Rudenko, Alexander; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2002Вплив гідроселеніту натрію на процес пророщування зернаАнтонюк, Микола Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович; Стабнікова, Олена Вікторівна; Antoniuk, Nikolai; Hivrich, Boris; Todosiychuk, Sergey; Stabnikova, Alyona
2013Вплив замінників солоду на концентрацію основних смакових і ароматичних компонентів пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Руденко, Олександр Юрійович; Гребінь, Анна Василівна; Rudenko, Alexander; Hrebin, Anna; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Руденко, Олександр Юрійович; Гуменюк, Ірина Василівна; Kovch, Alina; Humeniuk, Iryna; Rudenko, Alexander; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2004Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництваАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Arsenieva, Larisa; Antoniuk, Maria; Gerasymenko, Larisa; Hivrich, Boris; Dotsenko, Viktor
2004Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тістаАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Устинов, Юрій Васильович; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Ustinov, Yuriy; Gerasymenko, Larisa; Hivrich, Boris
2013Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2001Деструктивні перетворення галактосахаридів в процесі солодування соїДомарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.; Domareckij, Vitaliy; Hivrich, Boris; Lopato, T.
2005Деякі аспекти удосконалення технології солоду із соїХіврич, Борис Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Hivrich, Boris; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Domareckij, Vitaliy
1996Динаміка вуглеводів у процесі пророщування солоду горохуХіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.; Фролова, Наталія Епінетівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Hivrich, Boris; Lopato, T.; Frolova, Natalia; Koshova, Valentina; Domareckij, Vitaliy
2007Дослідження впливу каталітичної дії лі політичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із соїУкраїнець, Анатолій Іванович; Хіврич, Борис Іванович; Олексійчук, Олександр; Ukrainets, Anatoliy; Hivrich, Boris; Oleksiychuk, Oleksandr
2000Дослідження впливу процесів солодування на показники якості ліпідів соїДомарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.; Domareckij, Vitaliy; Hivrich, Boris; Lopato, T.
Отображение результатов 1 до 20 из 63
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь