Browsing by Author Шведюк, Дмитро Анатолійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсійШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мацук, Юлія Анатоліївна
2015Використання тваринних білків в технології ковбасних виробівПасічний, Василь Миколайович; Полумбрик, Максим Олегович; Неводюк, Ірина Валентинівна; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Міщук, М. М.
2017Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з м"яса птиціШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2019Вплив протеази мікробіологічного походження на функціонально-технологічні характеристики м'ясної сировини при термічній обробціПасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Кохан, Богдан Анатолійович
2020Вплив протеази мікробіологічного походження на функціонально-технологічні характеристики м'ясної сировини при термічній обробціПасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Кохан, Богдан Анатолійович
2015Застосування колагенового тваринного білка «Білкозин» в технології варених ковбасПасічний, Василь Миколайович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Хоменко, Юлія Олександрівна; Неводюк, Ірина Валентинівна; Шведюк, Дмитро Анатолійович
2018Оптимізація режимів стерилізації консервів з м'ясом перепелівПасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Аль-Хашімі, Хайдер Мохаммед Тахер
2016Перспективи використання зеленої маси подорожника у виробництві напівфабрикатів з м’яса птиціПасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Юшко, Марія Ігорівна; Логвиненко, Наталія Петрівна
2018Перспективи удосконалення технологій м'ясомістких продуктів із застосуванням ферментаціїШведюк, Дмитро Анатолійович; Лупу, Крістіна Миколаївна; Пасічний, Василь Миколайович