DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Шведюк, Дмитро Анатолійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсійШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Shvedyuk, Dmitry; Pasichny, Vasiliy; Radzievska, Irina
2015Використання тваринних білків в технології ковбасних виробівПасічний, Василь Миколайович; Полумбрик, Максим Олегович; Неводюк, Ірина Валентинівна; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Міщук, М. М.; Pasichny, Vasiliy; Polumbryk, Maksim; Nevodyuk, Irina; Shvedyuk, Dmitry; Mishchuk, M.
2017Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з м"яса птиціШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Shvedyuk, Dmitry; Pasichny, Vasiliy; Radzievska, Irina
2018Оптимізація режимів стерилізації консервів з м'ясом перепелівПасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Аль-Хашімі, Хайдер Мохаммед Тахер; Pasichny, Vasiliy; Shvedyuk, Dmitry; Al-Hashimi, Hayder Mohammed Taher
2016Перспективи використання зеленої маси подорожника у виробництві напівфабрикатів з м’яса птиціПасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Юшко, Марія Ігорівна; Логвиненко, Наталія Петрівна; Pasichny, Vasiliy; Shvedyuk, Dmitry; Yushko, Maria; Logvynenko, Natalia
2018Перспективи удосконалення технологій м'ясомістких продуктів із застосуванням ферментаціїШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Shvedyuk, Dmitry; Pasichny, Vasiliy
Showing results 1 to 6 of 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback