Browsing by Author Штонда, Оксана Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробівКлименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Штонда, Оксана Анатоліївна
2002Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походженняКлименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Штонда, Оксана Анатоліївна; Сосіна, Ольга Володимирівна
2019Перспективи використання фруктово-ягідної сировини у технології м’ясних натуральних напівфабрикатівШтонда, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2004Розробка технології ковбасних виробів з використанням горохуШтонда, Оксана Анатоліївна
2003Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини (Деклараційний патент на винахід № 55754 А)Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Штонда, Оксана Анатоліївна; Гащук, Олександра Ізидорівна