Browsing by Author Ященко, Вікторія Сергіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Використання білкових збагачувачів і холодної екструзії у технології хлібних паличокЯщенко, Вікторія Сергіївна; Калініченко, Ася Олександрівна; Конончук, Вікторія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2013Вплив грибної сировини на стан білково-протеїназного комплексу тістаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Ященко, Вікторія Сергіївна; Кобець, Н. М.; Петруша, Оксана Олександрівна
2012Вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг біохімічних процесів у тістіАрсеньєва, Лариса Юріївна; Ященко, Вікторія Сергіївна; Калініченко, Ася Олександрівна; Конончук, Вікторія Миколаївна
2013Перебіг основних процесів у тісті з білковими збагачувачами в умовах підвищеного тискуЯщенко, Вікторія Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Іванов, Сергій Віталійович
2013Розробка нормативної документації та технології хлібних паличок, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїномКобець, Н. М.; Ященко, Вікторія Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2012Розроблення технології хлібних виробів для закладів ресторанного господарства з використанням екструдераАрсеньєва, Лариса Юріївна; Калініченко, Ася Олександрівна; Ященко, Вікторія Сергіївна
2014Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзіїЯщенко, Вікторія Сергіївна
2014Інтенсифікація процесу кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів та удосконалення конструкції обладнанняЯщенко, Вікторія Сергіївна; Вересоцький, Юрій Іванович