Browsing by Author Abramova, Asiat

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016The use of flax products processing in technology sponge cakes functional purposeDorohovich, Victoriya; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Abramova, Asiat; Абрамова, Асьят Георгіївна
2018Use of modern technical developments in the design of hotel facilitiesKoval, Olga V.; Abramova, Asiat; Коваль, Ольга Володимирівна; Абрамова, Асьят Георгіївна
2016Using sugar replacers in technology sponge cakesDorohovich, Victoriya; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Abramova, Asiat; Абрамова, Асьят Георгіївна
2017Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначенняРубанка, Катерина Володимирівна; Писарець, Ольга Петрівна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Rubanka, Katherine; Pisarets, Olga; Abramova, Asiat
2013Використання цукрозамінників нового покоління в технології бісквітів спеціального призначенняДорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2017Дослідження якості сухого екстракту кореня імбируРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Rubanka, Katherine; Abramova, Asiat; Terletska, Vita
2016Еритрітол – цукрозамінник нового покоління. Дослідження впливу еритрітолу на реологічні та структурні показники бісквітного тіста та готового виробуДорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2018Застосування продуктів переробки кунжуту в технології бісквітів зі статусом «функціональний продукт»Коваль, Ольга Володимирівна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Koval, Olga V.; Abramova, Asiat
2013Инновационная технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сахарозаменителя нового поколения еритритолаДорохович, Виктория Витальевна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2014Использование мальтитола в технологии бисквитных полуфабрикатовДорохович, Виктория Витальевна; Абрамова, Асьят Георгиевна; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2014Новітні технології бісквітних напівфабрикатів на основі використання цукрозамінників-поліолівДорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2019Перспективні напрямки розширення анімаційних послуг у закладах готельного господарстваАбрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Хоменко, Анастасія Анатоліївна; Abramova, Asiat; Koval, Olga V.; Homenko, Anastasiya
2019Перспективні напрямки розширення спортивно-оздоровчих послуг в індустрії гостинностіАбрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Янішевський, Владислав Віталійович; Abramova, Asiat; Koval, Olga V.; Yanishevskiy, Vladislav
2019Перспективні шляхи впровадження smart технологій у структуру готельних підприємствАбрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Кононко, Діна Костянтинівна; Abramova, Asiat; Koval, Olga V.; Kononko, Dina
2014Розроблення бісквітів типу «буше» з використанням цукрозамінниківАбрамова, Асьят Георгіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Макарик, Оксана; Abramova, Asiat; Dorohovich, Victoriya; Makaryk, Oksana
2014Розроблення технології бісквітів дієтично-функціонального призначенняДорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Dorohovich, Victoriya; Abramova, Asiat
2016Розроблення інноваційних технологій бісквітів на основі використання низькоглікемічних цукрів та цукрозамінниківАбрамова, Асьят Георгіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Abramova, Asiat; Dorohovich, Victoriya
2019Сучасний стан та міжнародний досвід організації сімейного відпочинку у підприємствах готельного господарстваАбрамова, Асьят Георгіївна; Баранська, Алла Василівна; Abramova, Asiat; Baranska, Alla
2019Теоретичні аспекти розширення анімаційних послуг для підприємств готельного господарстваАбрамова, Асьят Георгіївна; Хоменко, Анастасія Анатоліївна; Савега, Олеся Євгеніївна; Abramova, Asiat; Homenko, Anastasiya; Savega, Olesia
2018Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначенняАбрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Abramova, Asiat; Koval, Olga V.