Browsing by Author Arsenieva, Larisa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 162  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Antibacterial biodegradable films for foodsChorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Gregirchak, Natalia; Zusko, Kateruna; Riabov, Sergiy; Kobylinskyi, Sergiy; Goncharenko, Ludmila
2016Edible coating as a factor of preserving freshness and increasing biological value of gingerbread cakesShulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa; Gol, Artem
2016Edible films enriched by elaminChorna, Anastasia; Shulga, Oksana; Arsenieva, Larisa; Petrenko, Olena
2014Fats Conversion in the Technological Processing and their Detection of FalsificationKononchuk, Victoria; Arsenieva, Larisa
2015Finely dispersed spicy-aromatic and carotene containing raw materials as surfactants for oil in water emulsionLiavynets, Heorhii; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Arsenieva, Larisa; Dovgun, Irina
2013Improving recipe composition and technology of bread sticksArsenieva, Larisa; Yaschenko, Victoria; Smirnova, Elizabeth
2016Influence of organic plasticizers on sensory, physicalmechanical properties and chemical changes of biodegradable filmsShulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa
2016Infrared Spectroscopy for Studying Foods and Biodegradable PackagingShulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Arsenieva, Larisa; Shulga, Serhij
2016-05Modern method of determining the porosity of bakery productsDaschynska, Olga; Petrusha, Oksana; Arsenieva, Larisa
2013Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industryYaschenko, Victoria; Arsenieva, Larisa; Smirnova, Elizabeth
2013Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry productsSharan, Larisa; Bura, Anna; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrey; Kokhan, Olena M.
2012The course of biochemical processes in fermenting-forming aggregateZarubina, Victoria; Arsenieva, Larisa; Smirnova, Elizabeth; Зарубіна, Вікторія Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2012Total phenolic content and free radical scavenging activity of extracts from selected plants of ukrainian flora: potential for application in functional food technologiesIvanova, Victoria; Arsenieva, Larisa; Іванова, Вікторія Джанівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2013Using of white food lupin products in technology of functional bakery productsDotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Доценко, Віктор Федорович
2013Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technologyKokhan, Olena M.; Liavynets, Heorhii; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey; Arsenieva, Larisa; Кохан, Олена Миколаївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2012Використання білкових збагачувачів і холодної екструзії у технології хлібних паличокАрсеньєва, Лариса Юріївна; Ященко, Вікторія Сергіївна; Калініченко, Ася Олександрівна; Конончук, Вікторія Миколаївна; Arsenieva, Larisa; Yaschenko, Victoria; Kalinichenko, Asya; Kononchuk, Victoria
2003Використання математичних методів планування експерименту при розробленні комплексного поліпшувача якості хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Arsenieva, Larisa; Makhynko, Valeriy
2003Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктівБондар, Наталія Петрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Головченко, Оксана Володимирівна; Bondar, Natalia; Arsenieva, Larisa; Golovchenko, Oksana
2010Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначенняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia; Hubenia, Vyacheslav
2008Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначенняАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia