DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Benderska, Olga

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 44
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Mechanical and chemical processes during the development of cryogenic technology of nanopowders from topinamdur with prebiotic propertiesГалінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Балабай, Катерина Сергіївна; Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Galinska, Olexandra; Bessarab, Alexander; Pogarskaya, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Balabay, Ekaterina; Baklan (Gagan), Inna; Benderska, Olga
2018Research of fatty acid composition of tomato seedsБендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Benderska, Olga; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy
2018Study of the use of edible powders in tomato sauce technologiesБендерська, Ольга Вячеславівна; Benderska, Olga; Бессараб, Олександр Семенович; Bessarab, Alexander; Шутюк, Віталій Володимирович; Shutyuk, Vitaliy
2017Study of the use of edible powders tomato sauce technologiesBenderska, Olga; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2017Study of the use of edible powders tomato sauce technologiesБендерська, Ольга Вячеславівна; Benderska, Olga; Бессараб, Олександр Семенович; Bessarab, Alexander; Шутюк, Віталій Володимирович; Shutyuk, Vitaliy
2017Study of the use of edible powders tomato sauce technologiesBenderska, Olga; Shutyuk, Vitaliy; Bessarab, Alexander; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2016The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concеntrated tomato productsШутюк, Віталій Володимирович; Василенко, Сергій Михайлович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Shutyuk, Vitaliy; Vasylenko, Sergei; Bessarab, Alexander; Benderska, Olga
2017Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратамиБендерська, Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Benderska, Olga; Koval, Marina; Shutyuk, Vitaliy; Bessarab, Alexander
2018Аналіз мікробіологічної контамінації пряно-ароматичної сировини, що використовується в технологіях томатних соусівБендерська, Ольга Вячеславівна; Benderska, Olga; Бессараб, Олександр Семенович; Bessarab, Alexander; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Gregirchak, Natalia; Шикирава, Аліна Володимирівна; Shikirawa, Аlina
21-Feb-2017Аналіз накопичення контамінантів плодами томатів та засоби їх зниження в овочахБендерська, Ольга Вячеславівна; Костючок, Неля Вікторівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Benderska, Olga; Kostiuchok, Nelia; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy
2013Вивчення доцільності використання продуктів із топінамбура як альтернатива медичним інулінвмісним препаратамБендерська, Ольга Вячеславівна; Лановенко, Юлія Володимирівна; Петрук, Галина Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Zheplinska, Mariia; Benderska, Olga; Petruk, Galina; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy; Lanovenko, Yuliya
2019Визначення впливу попередньої обробки томатів на зміни комплексу каротиноїдів томатної сировиниБаженова, Надія Андріївна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Bazhenova, Nadezhda; Benderska, Olga; Bessarab, Alexander
2016Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. КиєваБендерська, Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович; Benderska, Olga; Koval, Marina; Bessarab, Alexander
2015Використання насіння сочевиці в технології соусівЛановенко, Юлія Володимирівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович; Lanovenko, Yuliya; Benderska, Olga; Matko, Svetlana; Melnyk, Lyudmila; Bessarab, Alexander
2018Використання плодів калини в технологіях харчових продуктівБендерська, Ольга Вячеславівна; Benderska, Olga; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Izyumenko, Dmitry; Шутюк, Віталій Володимирович; Shutyuk, Vitaliy
2011Віруси – біологічна небезпекаНещадим, Лариса Петрівна; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Neshchadym, Larisa; Benderska, Olga
2018Деякі аспекти використання вторинної томатної сировини в технологіях харчових продуктівБендерська, Ольга Вячеславівна; Benderska, Olga; Бессараб, Олександр Семенович; Bessarab, Alexander
2013До питання оцінки ризиків надзвичайних ситуацій в УкраїніБендерська, Ольга Вячеславівна; Хіврич, Олександр Васильович; Benderska, Olga; Hivrich, Olexandr
2019Дослідження активності антипоживних факторів насіння томатівБендерська, Ольга Вячеславівна; Демчук, Ігор Вікторович; Бессараб, Олександр Семенович; Benderska, Olga; Demchuk, Igor; Bessarab, Alexander
2015Дослідження кінетики осмотичного зневоднення гарбузаШутюк, Віталій Володимирович; Бендерська, Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Shutyuk, Vitaliy; Benderska, Olga; Bessarab, Alexander
Showing results 1 to 20 of 44
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback