Browsing by Author Berezhna, Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Influence of vegetable protein isolates on structural and mechanical properties of wheat doughMakhynko, Valeriy; Chernish, Lyudmila; Berezhna, Oksana; Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна
2016Вибір рослинних добавок для високобілкових хлібобулочних виробівМахинько, Валерій Миколайович; Бережна, Оксана Павлівна; Makhynko, Valeriy; Berezhna, Oksana
2018Високобілковий хліб підвищеної засвоюваностіМахинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна; Makhynko, Valeriy; Chernish, Lyudmila; Berezhna, Oksana
2015Вплив високобілкових рослинних добавок на біотехнологічні властивості хлібопекарських дріжджівЧерниш, Людмила Миколаївна; Махинько, Валерій Миколайович; Бережна, Оксана Павлівна; Chernish, Lyudmila; Makhynko, Valeriy; Berezhna, Oksana
2016Вплив ізоляту соєвого білка на якість пшеничного тістаЧерниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна; Махинько, Валерій Миколайович; Chernish, Lyudmila; Berezhna, Oksana; Makhynko, Valeriy
2015Загальну біологічну цінність білка нівелює низький вміст незамінних амінокислотМахинько, Валерій Миколайович; Бережна, Оксана Павлівна; Грищенко, Тетяна Володимирівна; Makhynko, Valeriy; Berezhna, Oksana; Gryschenko, Tatiana
2018Хліб з підвищеною засвоюваністю білкаМахинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна; Makhynko, Valeriy; Chernish, Lyudmila; Berezhna, Oksana