DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Bloshchinska (Dudkina), Olena

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 57
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2015Alternative Methods of Cooking FondantHavrysh, Andrey; Smirnova, Elizabeth; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Гавриш, Андрій Володимирович; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2015Characterization of recipe composition of fondantsHavrysh, Andrey; Smirnova, Elizabeth; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Гавриш, Андрій Володимирович; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2015Complex approach to implementation concept of «Ecological hotel»Poyasnyk, Oksana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Поясник, Оксана Юріївна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2013Innovative breakthrough in the restaurant industryArpul (Oleksiichuk), Oksana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2015Investigation of structural-mechanical properties of the recipe composition for special purpose fondantsBloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Ishchenko, Tatiana; Tkachuk, Yuriy; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович
2015Role of replacement of wheat flour with rice flour in special purpose fondantBloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Smirnova, Elizabeth; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2012Spherification as a prospective technique of product production at restaurantsDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2017Structural and mechanical properties of fondan's model systemsTernavska, Irina; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Тернавська, Ірина Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2013The development of the restaurants’ chain in the capital region of UkraineDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Yemchuk, Tatiana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ємчук, Тетяна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2016Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishesTkachuk, Yuriy; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Ткачук, Юрій Михайлович; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2014Альтернативні способи приготування фонданівBloshchinska (Dudkina), Olena; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Havrysh, Andrey; Гавриш, Андрій Володимирович; Губенко, Станіслава Олегівна; Gubenko, Stanislava
2015Використання поверхнево активних речовин в гарячих солодких стравахБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Губенко, Станіслава Олегівна; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Gubenko, Stanislava
2016Гарячі солодкі страви спеціального призначенняБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra
2013Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарстваАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Silchuk, Tatiana; Bloshchinska (Dudkina), Olena
2014Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковкиБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Bloshchinska (Dudkina), Olena
2016Експерименти з їжею і науковий підхідБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Havrysh, Andrey; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Niemirich, Oleksandra
2014Закордонний досвід та перспективи використання технології їстівної упаковки для йогуртівБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Bloshchinska (Dudkina), Olena
2013Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухніАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Bloshchinska (Dudkina), Olena
2015Значення філософії ПлатонаБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Кітов, Микола Григорович; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Kitov, Nicholay
2016Інноваційні підходи в створенні гарячих солодких стравБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Havrysh, Andrey; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Niemirich, Oleksandra
Отображение результатов 1 до 20 из 57
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь