Browsing by Author Bortnichuk, Oleg

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Bakery technology for children with vitamin D deficient statesBortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Kokhan, Olena M.
2013The perspectives of application of vitamin D in the technologies of production of bakery products with functional purposesHavrysh, Andrey; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor; Povorozniuk, Vladislav; Гавриш, Андрій Володимирович; Бортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Поворознюк, Владислав Володимирович
2018Використання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарстваБортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Берулава, Маріам Георгіївна; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor; Berulava, Mariam
2014Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2014Використання сухої молочної сироватки у виробництві хлібобулочних виробівПавленко, Анна Анатоліївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Pavlenko, Anna; Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey
2019Вплив персоналізації послуг на світову індустрію гостинностіБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Bortnichuk, Oleg
2018Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тістіБортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor
2016Вплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тістаБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2017Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2017Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2014Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнамиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2015Особливості використання пшеничних висівок в хлібіБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2017Перспективи використання рослинної сировини амаранту в технологіях продукції ресторанного господарстваГанжа, Анна Андріївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Hanzha, Anna; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita
2013Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначенняБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg
2016Перспективи розвитку туризму на ВолиніБортнічук, Олег Вікторович; Гірняк, Оксана Володимирівна; Bortnichuk, Oleg; Hirnyak, Oksana
2015Покращення якості пшеничного хліба збагаченого висівкамиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2018Софротерапія як інноваційна додаткова послуга підприємств готельного господарстваГанжа, Анна Андріївна; Hanzha, Anna; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Бортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg
2014Спосіб отримання хлібобулочних виробів профілактичного призначення (Деклараційний патент на корисну модель № 86853)Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2014Спосіб отримання хлібобулочних виробів профілактичного призначення (Патент на винахід № 107283)Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2017Сучасний стан розвитку готельного господарства у м. ЯремчеБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg; Литвиненко, Євгенія Олександрівна; Litvinenko, Evgeniya