DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Breus, Natalia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Expert system for ice cream recipes modelingBreus, Natalia; Hrybkov, Serhii; Бреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович
2017Hybrid e xpert system to model the ice cream recipesHrybkov, Serhii; Breus, Natalia; Polischuk, Galina; Поліщук, Галина Євгеніївна; Бреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович
2004Автоматизація теплового та масообмінного розрахунків ферментатора для культивування аеробної культури мікроорганізмівСєдих, Ольга Леонідівна; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Бреус, Наталія Миколаївна; Сухих, В. В.; Seidykh, Olga; Zavialov, Volodymyr; Breus, Natalia; Sukhikh, V.
2014Динамічне моделювання процесу кристалізації води у морозивіБреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Breus, Natalia; Manoha, Lyudmila; Polischuk, Galina
2012Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Zgurskiy, Andrey; Polischuk, Galina; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Breus, Natalia
2013Математическое моделирование активации функционально-технологических свойств яблочного пюреПолищук, Галина Евгеньевна; Бреус, Наталья Николаевна; Вовкодав (Обизюк), Наталья Ивановна; Раманаускас, Римгаудас; Polischuk, Galina; Breus, Natalia; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Ramanauskas, Rymhaudas
2012Математичне моделювання процесу екстрагування у системах «вода/рослинна сировина»Бреус, Наталья Николаевна; Полищук, Галина Евгеньевна; Вовкодав (Обизюк), Наталья Ивановна; Гулак, Елена Владимировна; Breus, Natalia; Polischuk, Galina; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Gulak, Elena
2015Моделювання зміни ефективної в’язкості сумішей морозива за різних температурБреус, Наталія Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Breus, Natalia; Polischuk, Galina
2016Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктівУстименко, Ігор Миколайович; Ustymenko, Igor; Бреус, Наталія Миколаївна; Breus, Natalia; Поліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina
2010Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Перцевий, Федір Всеволодович; Polischuk, Galina; Gulak, Elena; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Breus, Natalia; Pertsevy, Fedir
2014Обґрунтування розробки експертної системи прогнозування стану водної фази у багатокомпонентних харчових сумішахБреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Breus, Natalia; Polischuk, Galina; Manoha, Lyudmila
2011Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Zgurskiy, Andrey; Polischuk, Galina; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Breus, Natalia
2015Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинамиБреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Breus, Natalia; Manoha, Lyudmila; Polischuk, Galina
2016Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинамиПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Басс, Оксана Олександрівна; Bass, Oksana; Бреус, Наталія Миколаївна; Breus, Natalia; Маноха, Людмила Юріївна; Manoha, Lyudmila
2015Розробка загальної схеми алгоритму гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначенняБреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Breus, Natalia; Manoha, Lyudmila
2018Розробка інформаційної системи для формування рецептур та підтримки якості морозива та заморожених десертівГрибков, Сергій Віталійович; Бреус, Наталія Миколаївна; Hrybkov, Serhii; Breus, Natalia
2008Розроблення математичних моделей для прогнозування реологічних характеристик морозива з нетрадиційними рецептурними компонентамиПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Бреус, Наталія Миколаївна; Breus, Natalia
2016Склад морозива вершкового (Патент на корисну модель № 106869)Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Polischuk, Galina; Bass, Oksana; Breus, Natalia
Showing results 1 to 18 of 18

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback