DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Deriy, Elena

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Refinement of the physical and chemical methods for the determination of sugarsDeriy, Elena; Meletyev, Anatoly; Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana; Nosenko, Volodymyr; Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович
2012Дослідження методів аналізу і процесів зброджування цукрів пивного суслДерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Кійко, Олександра Олександрівна; Гусєва, Оксана Андріївна; Носенко, Іван Євгенович; Deriy, Elena; Meletyev, Anatoly; Kіyko, Alexandra; Guseva, Oksana; Nosenko, Ivan
2014Дослідження способів водопідготовки в технології пивного суслаОсадча, Ольга Олександрівна; Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Osadcha, Olga; Deriy, Elena; Meletyev, Anatoly
2010Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиноюМелетьєв, Анатолій Євгенович; Проценко, Лідія Василівна; Дерій, Олена Іванівна; Meletyev, Anatoly; Protsenko, Lidia; Deriy, Elena
2011Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоварінняДерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Бондар, Микола Васильович; Захарченко, С. А.; Deriy, Elena; Meletyev, Anatoly; Bondar, Nikolai; Zakharchenko, S.
2012Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солодуМелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Meletyev, Anatoly; Deriy, Elena; Babich, Irina
2014Культивування дріжджів і бродіння в умовах високогустинного пивоварінняКорнейко, Наталія Сергіївна; Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Korneyko, Natalia; Deriy, Elena; Meletyev, Anatoly
2012Особенности использования украинских сортов хмеля в пивоваренииПроценко, Лидия Васильевна; Рудык, Руслан Иванович; Ляшенко, Николай Иванович; Мелетьев, Анатолий Евгеньевич; Дерий, Елена Ивановна; Protsenko, Lidia; Rudyk, Ruslan; Lyashenko, Nikolai; Meletyev, Anatoly; Deriy, Elena
2012Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пиваМелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна; Meletyev, Anatoly; Deriy, Elena
2011Покращення якості пива з використанням замінників солодуМелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Проценко, Лідія Василівна; Богданов, Єгор Серафімович; Мелетьев, Анатолий Евгеньевич; Дерий, Елена Ивановна; Литвинчук (Воронцова), Светлана Ивановна; Проценко, Лидия Васильевна; Богданов, Егор Серафимович; Meletyev, Anatoly; Deriy, Elena; Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana; Protsenko, Lidia; Bogdanov, Egor
2012Про методи наближення дослідних даних засобами пакету MathCad на прикладі динаміки вмісту діацетилу при зброджуванні суслаСєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна; Дерій, Олена Іванівна; Seidykh, Olga; Makovetska, Svetlana; Deriy, Elena
2012Раціональне використання гірких речовин хмелю у технології високогустинного пивоварінняДодонова, Катерина Олексіївна; Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Dodonova, Kateryna; Deriy, Elena; Meletyev, Anatoly
2010Спосіб приготування пивного сусла (Патент на винахід № 92482)Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Проценко, Лідія Василівна; Дерій, Олена Іванівна; Meletyev, Anatoly; Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana; Protsenko, Lidia; Deriy, Elena
2011Удосконалення технології приготування пива із застосуванням біологічного підкисленняДерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Герасименко, Наталія Володимирівна; Задорожній, Ігор Анатолійович; Deriy, Elena; Meletyev, Anatoly; Gerasymenko, Nataliya; Zadorozhniy, Igor
Showing results 1 to 14 of 14

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback