Browsing by Author Drobot, Vera

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 231  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Bread for health-improvingSemenova, Anastasia; Mykhonik, Larisa; Grischenko, Anna; Drobot, Vera
2015Citrates of metals in technology of diabetic bakegoodsDrobot, Vera; Prokhorova, Nadezhda; Shevchenko, Anastasia
2014Effect of buckwheat processing products on dough and bread quality made from whole-wheat flourDrobot, Vera; Semenova, Anastasia; Smirnova, Elizabeth; Mykhonik, Larisa
2017Effect of plant protein isolates on the structural – mechanical properties of wheat doughMakhynko, Valeriy; Drobot, Vera; Holikova, Tatiana
2016Enriching of bread for patients with diabetes by mineral substancesDrobot, Vera; Shevchenko, Anastasia; Bondarenko, Julia V.
2016Gluten-free bakery productsSemenova, Anastasia; Prikhodko, Julia; Drobot, Vera
2016Influence of citrate, lactate and calcium carbonate on microbiological and biochemical processes in doughShevchenko, Anastasia; Drobot, Vera; Smirnova, Elizabeth
2013Technology of shelf life bread extendingSilchuk, Tatiana; Drobot, Vera; Kokhan, Olena M.; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Кохан, Олена Миколаївна
2016The influence of proteins on the technological process of bread making with fructoseDrobot, Vera; Дробот, Віра Іванівна; Shevchenko, Anastasia; Шевченко, Анастасія Олександрівна; Marchenko, Olha; Марченко, Ольга Сергіївна
2009Використання овочевих каротиновмісних порошків при випіканні хлібобулочних виробівСуха, Наталія Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Suha, Natalia; Drobot, Vera
2015Використання підкислювачів в технології хліба з пшенично-кукурудзяної борошняної сумішіПисарець, Ольга Петрівна; Pisarets, Olga; Ніколаєнко, Юлія Володимирівна; Nikolayenko, Yuliya; Погрибатько, Ніна Анатоліївна; Pogribatko, Nina; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera
1974Використання рідкого дріжджового концентрату у хлібопеченніВолкова, Галина Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Ройтер, Ісаак Менашевич; Volkova, Galina; Drobot, Vera; Royter, Isaac
2017Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хлібаДробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Drobot, Vera; Bilyk, Olena; Bondarenko, Julia V.
2014Використання цитратів цинку та магнію, одержаних методом нанотехнології, у хлібопеченніДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Каплуненко, Володимир Георгійович; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.; Kaplunenko, Vladimir
2010Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хлібаГрищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Grischenko, Anna; Mykhonik, Larisa; Drobot, Vera
2016Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Скотар, Оксана Сергіївна; Drobot, Vera; Makhynko, Valeriy; Skotar, Oksana
2009Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакіюГрищенко, Анна Миколаївна; Дробот, Віра Іванівна; Grischenko, Anna; Drobot, Vera
2018Високобілковий сухарний брикет (патент на корисну модель № 127329)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Землинська, Марія Дмитрівна; Drobot, Vera; Makhynko, Valeriy; Zemlynska, Maria
2017Високобілковий хлібний виріб (патент на корисну модель № 115243)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Скотар, Оксана Сергіївна; Землінська, Марія Дмитрівна; Drobot, Vera; Makhynko, Valeriy; Skotar, Oksana; Zemlynska, Maria
2018Високобілковий хлібний виріб зниженої вологості (патент на корисну модель № 128201)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Сажина, Альбіна Валеріївна; Drobot, Vera; Makhynko, Valeriy; Sazhyna, Albina