DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Dzyhar, Olga

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчастої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекеру з подовжени терміномОболкіна, Віра Іллівна; Носенко, Тамара Тихонівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Рахметов, Джамал Бахлулович; Obolkina, Vera; Nosenko, Tamara; Dzyhar, Olga; Rakhmetov, Jamal
2017Використання рослинної фітосировини для створення крекерів з пікантним смакомОболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Obolkina, Vera; Dzyhar, Olga
2017Дослідження впливу ферментних препаратів бактеріальної протеази та поліпшувачів L-цистеїнової природи на процес утворення листкового тістаОболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Маршалок, Тарас Валерiйович; Marshalok, Taras; Obolkina, Vera; Dzyhar, Olga
2016Дослідження впливу ферментного препарату «Альфамальт БК 5020» на структурно-механічні властивості тіста для листкового печиваДзигар, Ольга Олександрівна; Маршалок, Тарас Валерiйович; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна; Bukshyna, Lyudmila; Dzyhar, Olga; Marshalok, Taras; Obolkina, Vera
2016Дослідження впливу ферментного препарату на основі активованої фосфоліпідами бактеріальної протеази «Альфамальт БК 5020» на структурно-механічні властивості тіста для листкового печиваМаршалок, Тарас Валерiйович; Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Dzyhar, Olga; Marshalok, Taras; Obolkina, Vera
2017Дослідження хімічного складу монарди двійчастої та перспектива її застосування у виробництві борошняних кондитерських виробівДзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна; Кияниця, Світлана Генадіївна; Kyianytsia, Svitlana; Dzyhar, Olga; Obolkina, Vera; Bukshyna, Lyudmila
2017Застосування пряно-ароматичних фітодобавок при створенні нового асортименту виробів з листкового тістаДзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Букшина, Людмила Семенівна; Dzyhar, Olga; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Bukshyna, Lyudmila
2016Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Dzyhar, Olga; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna; Krapivnitska, Iryna; Oleksiyenko, Nataliya
2017Компонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерівДзигар, Ольга Олександрівна; Даценко, Анна Володимирівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Dzyhar, Olga; Datsenko, Anna
2017Нетрадиційна рослинна фітосировина – джерело біологічно активних речовин для підтримки здоров’я людиниОболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Кітов, Микола Григорович; Obolkina, Vera; Dzyhar, Olga; Kitov, Nicholay
2017Перспектива використання пажитника сінного у виробництві пікантних крекерівДзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна; Bukshyna, Lyudmila; Dzyhar, Olga; Obolkina, Vera
2017Перспектива використання пряно-ароматичної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Даценко, Анна Володимирівна; Datsenko, Anna; Obolkina, Vera; Dzyhar, Olga
Showing results 1 to 12 of 12

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback