DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Falendysh, Natalia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 82
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Analysis of diffuse reflectance spectra of powdered milk and their relationship to technological parametersBelinska, Kristina; Falendysh, Natalia; Nosenko, Volodymyr; Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana; Белінська, Христина; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Носенко, Володимир Єрофійович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
2015Feasibility of using dry extracts of tea in the food industryRubanka, Katherine; Terletska, Vita; Zinchenko, Inna; Falendysh, Natalia; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
2014Investigation of calcium and phosphorus in animal milk used in baby food productionBelinska, Kristina; Falendysh, Natalia; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Белінська, Христина
1996Биотехнологическая оценка хлебопекарных дрожжейФалендыш, Наталья Алексеевна; Дробот, Вера Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Falendysh, Natalia; Drobot, Vera; Dotsenko, Viktor
2008Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництваТесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Falendysh, Natalia; Степанюк, І. С.; Stepaniuk, I.; Teslya, Olga
2018Булочка «Кокосик» (патент на корисну модель № 130415)Фалендиш, Наталія Олексіївна; Шиян, Галина Миколаївна; Falendysh, Natalia; Shyian, Halyna
2010Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибахЗінченко, Інна Миколаївна; Зинченко, Инна Николаевна; Zinchenko, Inna; Терлецька, Віта Альбертівна; Terletska, Vita; Терлецкая, Вита Альбертовна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Falendysh, Natalia; Фалендыш, Наталья Алексеевна
2015Визначення вмісту важких металів у продуктах для дитячого харчуванняБелінська, Христина; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Falendysh, Natalia; Belinska, Kristina
2009Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хлібаРябкова, Надія Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ryabkova, Nadezhda; Falendysh, Natalia; Terletska, Vita; Ishchenko, Tatiana
2014Використання особливостей спектрів відбивання для якісного аналізу сухого молокаНосенко, Володимир Єрофійович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Белінська, Христина; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Nosenko, Volodymyr; Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana; Hutsalo, Inna; Belinska, Kristina; Falendysh, Natalia
2017Використання порошку виноградних кісточок у виробництві хлібаБайсарович, Оксана Миколаївна; Baysarovych, Oksana; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Falendysh, Natalia
2015Використання продуктів переробки вівса в хлібопеченніЗверевич, Ольга Сергіївна; Щур, Раїса Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Янюк, Тетяна Іванівна; Zverevich, Olga; Schur, Raiisa; Falendysh, Natalia; Yanyuk, Tatiana
2016Використання продуктів переробки гречки у хлібопеченніКиричик, Ольга Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Kyrychuk, Olga; Falendysh, Natalia
2005Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсівРіпка, Наташа Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Ripka, Natasha; Kovbasa, Vladimir; Falendysh, Natalia; Kovalyov, Alexander
2010Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарстваФалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Falendysh, Natalia; Ishchenko, Tatiana
1996Вміст глютатіону в хлібопекарних дріжджах різного походження та його вплив на якість хлібаФалендиш, Наталія Олексіївна; Суходол, Вікторія Хомівна; Бужак, Л. І.; Falendysh, Natalia; Suhodol, Victoria; Buzhak, L.
2008Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсівЛевченко, Н. І.; Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Levchenko, N.; Kovbasa, Vladimir; Falendysh, Natalia
2015Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних виробівВасиленко, Юлія Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ткачук, Юрій Михайлович; Vasilenko, Julia; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Falendysh, Natalia; Tkachuk, Yuriy
2012Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хлібаФалендиш, Наталія Олексіївна; Казмірчук, Олена Анатоліївна; Falendysh, Natalia; Kazmirchuk, Olena
2009Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктівЛогвінчук, В. А.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Logvinchuk, V.; Falendysh, Natalia; Kovbasa, Vladimir
Showing results 1 to 20 of 82
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback