DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Grischenko, Anna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 62
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Bread for health-improvingSemenova, Anastasia; Drobot, Vera; Mykhonik, Larisa; Grischenko, Anna; Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна; Семенова, Анастасія Борисівна
2016Gluten-free bread with cereal crops flourGrischenko, Anna; Грищенко, Анна Миколаївна; Mykhonik, Larisa; Михонік, Лариса Анатоліївна; Yurchenko, Alexey; Юрченко, Олексій Олександрович
2010Безглютеновий хліб з борошном круп’яних культурГрищенко, Анна Миколаївна; Grischenko, Anna
2016Безглютеновий хліб з кукурудзяним борошном поліпшеної якостіГрищенко, Анна Миколаївна; Grischenko, Anna; Ситниченко, Наталія Олександрівна; Sytnychenko, Natalia
2010Визначення амінокислотного складу хліба, виготовленого з крохмалюГрищенко, Анна Миколаївна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Grischenko, Anna; Udvorgeli, Larisa
2012Використання картопляної дієтичної харчової клітковини в хлібопеченніГрищенко, Анна Миколаївна; Якимчук, І. В.; Шевчук, Юлія; Grischenko, Anna; Yakimchuk, I.; Shevchuk, Yulia
2018Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хлібаДробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна; Drobot, Vera; Bilyk, Olena; Grischenko, Anna
2014Використання продуктів переробки льону у технології безглютенових хлібобулочних виробівПодік, Альона Володимирівна; Грищенко, Анна Миколаївна; Podik, Alena; Grischenko, Anna
2017Використання рисового борошна в технології безглютенового хлібаМихонік, Лариса Анатоліївна; Mykhonik, Larisa; Грищенко, Анна Миколаївна; Grischenko, Anna
2010Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хлібаГрищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Grischenko, Anna; Mykhonik, Larisa; Drobot, Vera
2017Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошнаМихонік, Лариса Анатоліївна; Mykhonik, Larisa; Грищенко, Анна Миколаївна; Grischenko, Anna
2009Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакіюГрищенко, Анна Миколаївна; Дробот, Віра Іванівна; Grischenko, Anna; Drobot, Vera
2016Вплив тапіокового крохмалю на якість безбілкового хлібаСитниченко, Наталія Олександрівна; Грищенко, Анна Миколаївна; Sytnychenko, Natalia; Grischenko, Anna
2007Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна „Здоров’я”Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна; Drobot, Vera; Mykhonik, Larisa; Grischenko, Anna
2008Вплив ферментативно-активного соєвого борошна та сухої пшеничної клейковини на споживчі властивості хліба з борошна «Здоров’я»Грищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Федорова, Тетяна Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна; Grischenko, Anna; Mykhonik, Larisa; Fedorova, Tatyana; Drobot, Vera
2012Дослідження вмісту ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібіГрищенко, Анна Миколаївна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Grischenko, Anna; Teslya, Olga; Drobot, Vera
2012Дослідження впливу борошна круп’яних культур на кислотонакопичення в безглютеновому тістіУдворгелі, Лариса Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна; Udvorgeli, Larisa; Grischenko, Anna
2012Дослідження впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хлібаГрищенко, Анна Миколаївна; Дробот, Віра Іванівна; Grischenko, Anna; Drobot, Vera
2012Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хлібаДробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна; Drobot, Vera; Grischenko, Anna
2013Дослідження впливу цукру, жиру та яєчних продуктів на якість безглютенового хлібаЛисейко, К. В.; Грищенко, Анна Миколаївна; Lyseiko, K.; Grischenko, Anna
Showing results 1 to 20 of 62
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback