DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Gulyy, Ivan

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 111
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2000Application of optical and positron spectroscopy to structure transformation study in milk fat and its simple purified fractionsLihtorovich, S.; Nishchenko, M.; Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Ліхторович, С. П.; Нищенко, М. М.; Рашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван Степанович
2000Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractionsLihtorovich, S.; Nishchenko, M.; Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Ліхторович, С. П.; Нищенко, М. М.; Рашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван Степанович
1999Forecasting of performance parameters of the sugar house in the sugar factoryGulyy, Ivan; Shtangeeva, Nadiya; Yeshchenko, Oksana; Mironchuk, Valeriy; Гулий, Іван Степанович; Штангеєва, Надія Іванівна; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Мирончук, Валерій Григорович
2002Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline compositeRashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Рашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван Степанович
2002Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructureRashevska, Tamara; Ukrainets, Anatoliy; Buzaneva, E.; Nischenko, Michael; Gulyy, Ivan; Lihtorovich, S.; Рашевська, Тамара Олексіївна; Українець, Анатолій Іванович; Бузанева, Є. В.; Ніщенко, Михайло М.; Гулий, Іван Степанович; Ліхторович, С. П.
2001Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructureRashevska, Tamara; Nishchenko, M.; Pryadko, Nikolai; Lihtorovich, S.; Gulyy, Ivan; Рашевська, Тамара Олексіївна; Нищенко, М. М.; Прядко, Микола Олексійович; Ліхторович, С. П.; Гулий, Іван Степанович
2003Influence of biopolymer inulin on nanostructure of fatcotain systemGulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Rashevska, Tamara; Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна
2004Microbiological researches of a butter with inulinRashevska, Tamara; Homichak, Lubomir; Gulyy, Ivan; Grinenko, Irina; Рашевська, Тамара Олексіївна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гулий, Іван Степанович; Гриненко, Ірина Григорівна
2004Micstructure of multicomponent in water inulin solusionsGulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Rashevska, Tamara; Tasenko, Evgenia; Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна
2002Nanovoids in the milkfat and its high-melting componentsRashevska, Tamara; Nishchenko, M.; Lihtorovich, S.; Buzaneva, E.; Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Рашевська, Тамара Олексіївна; Нищенко, М. М.; Ліхторович, С. П.; Бузанева, Є. В.; Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович
2001Peculiarities of positron annihilation with electrons in the vicinity of nanovoids in amorphous and crystalline triglyceridesRashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Рашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван Степанович
2003Self-organization of nanostructure of lipid-water systemGulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Rashevska, Tamara; Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна
2003Technological innovations in the beet sugar productionMironchuk, Valeriy; Gulyy, Ivan; Zaets, Yulia; Mank, Valeriy; Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Заєць, Юлія Олександрівна; Манк, Валерій Веніамінович
1998The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butterGulyy, Ivan; Bobrovnik, Leonid; Rashevska, Tamara; Goiko, Irina; Гулий, Іван Степанович; Бобрівник, Леонід Дем'янович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Гойко, Ірина Юріївна
2001The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butterRashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Lihtorovich, S.; Nishchenko, M.; Рашевська, Тамара Олексіївна; Гулий, Іван Степанович; Ліхторович, С. П.; Нищенко, М. М.
1997The perspective of inulin use in butter industryGulyy, Ivan; Bobrovnik, Leonid; Rashevska, Tamara; Grinenko, I. A.; Гулий, Іван Степанович; Бобрівник, Леонід Дем'янович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Гріненко, І. А.
1998The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additiveGulyy, Ivan; Pryadko, Nikolai; Rashevska, Tamara; Simahina, Galina; Goiko, Irina; Tobilevich, N.; Гулий, Іван Степанович; Прядко, Микола Олексійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Тобілевич, Н. О.
1998The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowdersGulyy, Ivan; Pryadko, Nikolai; Rashevska, Tamara; Simahina, Galina; Goiko, Irina; Гулий, Іван Степанович; Прядко, Микола Олексійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2000Аналіз впливу поверхнево-активних речовин на процес кристалізації фруктозиЛементар, Святослав Юрійович; Lementar, Sviatoslav; Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Gulyy, Ivan; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Mironchuk, Valeriy
1995Безвідходна переробка коренеплодів, овочів, фруктів та ягід по технології УДУХТТаран, Віталій Михайлович; Гнатенко, А. М.; Hnatenko, A.; Гулий, Іван Степанович; Gulyy, Ivan; Сороколіт, Микола Іванович; Sorokolit, Nikolai; Гурська, О. Ф.; Gurska, A.; Карпович, Микола Сергійович; Karpovich, Nikolay; Танащук, Людмила Іванівна; Tanaschuk, Lyudmila; Taran, Vitaly
Showing results 1 to 20 of 111
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback