DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Guts, Viktor

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 116
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Development of mathematic model of spiced sour-milk pastas qualityGuts, Viktor; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Гуць, Віктор Степанович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2013Food products Assessment of qualityKoval, Olha; Guts, Viktor; Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
2016Machining meat deformationKoval, Olha; Guts, Viktor; Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
2013Mathematical modeling of food qualityGuts, Viktor; Koval, Olha; Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
2012Modeling of cutting of food productsGuts, Viktor; Gubenia, Oleksii; Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій Олександрович
2010Modeling of cutting of food productsGuts, Viktor; Gubenia, Oleksii; Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій Олександрович
2013Modeling of cutting of multilayer materialsGuts, Viktor; Gubenia, Oleksii; Lukianenko, Bogdan; Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій Олександрович; Лук'яненко, Богдан
2010Modelling of food product cuttingGuts, Viktor; Hadzhiyskiy, Vilygelym; Gubenia, Oleksii; Stefanov, S.; Гуць, Віктор Степанович; Хаджійскій, Вільгельм; Губеня, Олексій Олександрович; Стефанов, С. В.
2014Predicting the impact of the transformation of sugar subcomplex on its efficiencyGuts, Viktor; Yemtsev, Victor; Гуць, Віктор Степанович; Ємцев, Віктор Іванович
2016The movement modelling by gravitational attractionsKoval, Olha; Guts, Viktor; Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
2014The technical level and efficiency of blister machinesSenin, Oleksandr; Buzlukova, Olga; Gubenia, Oleksii; Guts, Viktor; Бузлукова, Ольга; Сенін, Олександр; Губеня, Олексій Олександрович; Гуць, Віктор Степанович
2013The theory of variational modeling the quality of meat and meat containing productsGuts, Viktor; Pasichny, Vasiliy; Ivanov, Sergey; Гуць, Віктор Степанович; Пасічний, Василь Миколайович; Іванов, Сергій Віталійович
2006Адгезія харчових продуктів в процесах пакуванняГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Koval, Olha; Guts, Viktor
2006Аналітична оцінка показників дії вражальних факторів небезпечних речовин, як складова частина плас на підприємствах м'ясної промисловостіГуць, Віктор Степанович; Guts, Viktor; Fales, Vasyl; Хіврич, Олександр Васильович; Володченкова, Наталія Валеріївна; Volodchenkova, Natalia; Hivrich, Olexandr; Фалес, Василь Михайлович
2009Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктівГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Губеня, Олексій Олександрович; Gubenia, Oleksii; Koval, Olha; Guts, Viktor
2011Безпека експлуатації посудин, що працюють під тискомГуць, Віктор Степанович; Guts, Viktor; Володченкова, Наталія Валеріївна; Volodchenkova, Natalia; Фесянов, П. О.; Fesyanov, P.
2003Біологічно активні рослинні олії із нетрадиційної сировиниОсейко, Микола Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Пешук, Людмила Василівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Гуць, Віктор Степанович; Мирончук, Валерій Григорович; Oseyko, Nikolai; Ukrainets, Anatoliy; Peshuk, Ludmila; Usatyuk, Svitlana; Guts, Viktor; Mironchuk, Valeriy
2017Вдосконалення теорії моделювання амінокислотного складу напівфабрикатів із зеленої маси рослинГуць, Віктор Степанович; Guts, Viktor; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Солодко, Лілія Миколаївна; Solodko, Liliya
2015Визначення реологічних коефіцієнтів м’ясної сировиниКоваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович; Koval, Olha; Guts, Viktor
2012Визначення реологічних характеристик сметанних десертівГуць, Віктор Степанович; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія Олександрівна; Guts, Viktor; Skorchenko, Tatiana; Kasyanova, Nadezhda
Showing results 1 to 20 of 116
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback