Browsing by Author Hivrich, Boris

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 57  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Влияние режимов солодоращения на содержание диметилсульфида и его предшественников в солодеРоздобудько, Борис Валерьевич; Хиврич, Борис Иванович; Rozdobudko, Boris; Hivrich, Boris
1991Влияние состава сырья на белковые вещества полисолодовых экстрактовХиврич, Борис Иванович; Кошевая, Валентина Николаевна; Емельянова, Нина Александровна; Hivrich, Boris; Koshova, Valentina; Yemelyanova, Nina
2016Вплив вмісту білка в ячмені на якість солодуКопильцев, Дмитро Вітальйович; Гринько, Олег Володимирович; Руденко, Олександр Юрійович; Хіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Kopyltsev, Dmytro; Grinko, Oleg; Rudenko, Alexander; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2002Вплив гідроселеніту натрію на процес пророщування зернаАнтонюк, Микола Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович; Стабнікова, Олена Вікторівна; Antoniuk, Nikolai; Hivrich, Boris; Todosiychuk, Sergey; Stabnikova, Alyona
2013Вплив замінників солоду на концентрацію основних смакових і ароматичних компонентів пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Руденко, Олександр Юрійович; Гребінь, Анна Василівна; Rudenko, Alexander; Hrebin, Anna; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2018Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Руденко, Олександр Юрійович; Гуменюк, Ірина Василівна; Kovch, Alina; Humeniuk, Iryna; Rudenko, Alexander; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2004Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництваАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Arsenieva, Larisa; Antoniuk, Maria; Gerasymenko, Larisa; Hivrich, Boris; Dotsenko, Viktor
2004Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тістаАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Устинов, Юрій Васильович; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Ustinov, Yuriy; Gerasymenko, Larisa; Hivrich, Boris
2013Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пиваХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2007Дослідження впливу каталітичної дії лі політичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із соїУкраїнець, Анатолій Іванович; Хіврич, Борис Іванович; Олексійчук, Олександр; Ukrainets, Anatoliy; Hivrich, Boris; Oleksiychuk, Oleksandr
2000Дослідження впливу процесів солодування на показники якості ліпідів соїДомарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Лопато, Т. В.; Domareckij, Vitaliy; Hivrich, Boris; Lopato, T.
2016Дослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного суслаЗагородня, Катерина Олександрівна; Гребінь, Анна Василівна; Ковч, Аліна Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Zagorodnya, Catherine; Hrebin, Anna; Kovch, Alina; Hivrich, Boris; Rozdobudko, Boris
2007Дослідження закономірності зміни активності амілолітичних ферментів в процесі солодорощення соїХіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович; Олексійчук, Олександр; Олексієнко, Софія; Hivrich, Boris; Todosiychuk, Sergey; Oleksiychuk, Oleksandr; Oleksienko, Sopfiya
2004Дослідження процесу дихання зерна сої під час солодуванняАрсенюк, Ірина Сергіївна; Тарасенко, Андрій Вікторович; Коцюба, Валентина Федорівна; Олексейчук, Олексій Вікторович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Arsenyuk, Irina; Tarasenko, Andrey; Kotsyuba, Valentina; Olekseichuk, Alexey; Domareckij, Vitaliy; Hivrich, Boris
2018Дослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджівХіврич, Борис Іванович; Роздобудько, Борис Валерійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Пшенична, Анастасія Олексіївна; Руденко, Олександр Юрійович; Rudenko, Alexander; Rozdobudko, Boris; Pshenichna, Anastasia; Hivrich, Boris; Kovch, Alina
2004Дослідження процесів накопичення біомаси дріжджів підживленням солодом соїТарасенко, Андрій Вікторович; Арсенюк, Ірина Сергіївна; Коцюба, Валентина Федорівна; Маринченко, Віктор Опанасович; Хіврич, Борис Іванович; Tarasenko, Andrey; Arsenyuk, Irina; Kotsyuba, Valentina; Marynchenko, Victor; Hivrich, Boris
2014Дослідження процесів синтезу попередників диметилсульфіду в солоді ячменю і горохуРоздобудько, Борис Валерійович; Кисіль, Тетяна Сергіївна; Кійко, Олександра Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Rozdobudko, Boris; Kisіl, Tetyana; Kіyko, Alexandra; Hivrich, Boris
2005Дослідження способів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощенняАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Hivrich, Boris
2004Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктамиАрсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Borysenko, Elena; Makhynko, Valeriy; Hivrich, Boris; Dotsenko, Viktor; Bondar, Natalia