DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Ivchuk, Nadiya

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 42
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Prospects for sugar confectionery for gerontologic purposeUschapovskyy, Artem; Ущаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Smirnova, Elizabeth; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2000Аналіз впливу поверхнево-активних речовин на процес кристалізації фруктозиЛементар, Святослав Юрійович; Lementar, Sviatoslav; Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Gulyy, Ivan; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Mironchuk, Valeriy
2015Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвникамиІвчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Bashta (Sheremet), Alla
2014Барвні речовини водних екстрактів і екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбуруМихальчук, К. М.; Mikhalchuk, K.; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya
2011Взаимное влияние фруктозы и сахарозы на реологию обезжиренного сгущенного молокаІванова, Вікторія Джанівна; Иванова, Виктория Джановна; Ivanova, Victoria; Івчук, Надія Павлівна; Ивчук, Надежда Павловна; Ivchuk, Nadiya
2017Вивчення впливу фізичних та хімічних чинників на якість пюре з бульб топінамбураІвчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Мазур, Оксана; Mazur, Oksana
2017Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуруІвчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Ущаповський, Артем Олегович; Ivchuk, Nadiya; Bashta (Sheremet), Alla; Uschapovskyy, Artem
2017Використання композиції буряка столового та плодів вишні для виробництва солодких страв геродієтичного призначенняУщаповський, Артем Олегович; Uschapovskyy, Artem; Івчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya
2014Використання молочної сироватки для отримання екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбураІвчук, Надія Павлівна; Спащук, А. В.; Мартиненко, Тетяна Андріївна; Ivchuk, Nadiya; Spaschuk, A.; Martynenko, Tatyana
2016Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктівБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Bashta (Sheremet), Alla; Ivchuk, Nadiya
2016Використання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробівУщаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна; Uschapovskyy, Artem; Ivchuk, Nadiya
2017Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробівІвчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya; Хоменко, Анастасія; Homenko, Anastasiia
2011Влияние фруктозы на реологические свойства обезжиренного сгущенного молокаИванова, Виктория Джановна; Ивчук, Надежда Павловна; Ivanova, Victoria; Ivchuk, Nadiya
2013Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хлібаІвчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.; Ivchuk, Nadiya; Lebed, N.
2015Вплив порошків пастернаку, петрушки, хрону та імбиру на активність дріжджів «saccharomyces cerevisiae»Івчук, Надія Павлівна; Алтуніна, Катерина Миколаївна; Ivchuk, Nadiya; Altunina, Katerina
2014Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджівІвчук, Надія Павлівна; Лебідь, Н. М.; Ivchuk, Nadiya; Lebed, N.
2014Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородиниІвчук, Надія Павлівна; Хмарук, Тетяна Володимирівна; Ivchuk, Nadiya; Khmaruk, Tatiana
2014Вплив фруктози і сахарози на в’язкість згущеного знежиреного молока при сумісному їх використанніІвчук, Надія Павлівна; Ivchuk, Nadiya
1994Вязкость утфелей при кристаллизации фруктозыИвчук, Надежда Павловна; Бобровник, Леонид Демьянович; Танащук, Людмила Ивановна; Назарова, О. П.; Скрипник, В. Ф.; Ivchuk, Nadiya; Bobrovnik, Leonid; Tanaschuk, Lyudmila; Nazarova, O.; Skrypnyk, V.
2011Дослідження властивостей кексу функціонального спрямуванняІванова, Вікторія Джанівна; Івчук, Надія Павлівна; Ivanova, Victoria; Ivchuk, Nadiya
Showing results 1 to 20 of 42
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback