Browsing by Author Kaminska (Halapsina), Svitlana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Biological value of aronia berriesSimahina, Galina; Naumenko, Nataliia; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2016Fruit and berry composition in dairy products for military personnelSimahina, Galina; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Bashta (Sheremet), Alla; Naumenko, Nataliia; Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Науменко, Наталія Валентинівна
2013Mechanism of water crystallization and ice melting in wild berriesSimahina, Galina; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2017The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berriesSimahina, Galina; Сімахіна, Галина Олександрівна; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2014Вивчення можливих змін біохімічних показників при заморожуванні плодово-ягідної сировиниСімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2015Вивчення низькотемпературних впливів на біохімічні показники дикорослих ягідСімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Kaminska (Halapsina), Svitlana
2018Визначення критеріїв придатності плодово-ягідних культур до заморожуванняКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Simahina, Galina
2018Використання принципів харчової комбінаторики для створення заморожених плодово-ягідних сумішейСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Simahina, Galina; Kaminska (Halapsina), Svitlana
2017Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягідКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina
2014Вплив низьких температур на основні біокомпоненти дикорослої ожиниСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Simahina, Galina; Kaminska (Halapsina), Svitlana
2014Вплив способу заморожування на біохімічні характеристики ягід дикорослої смородиниСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Simahina, Galina; Kaminska (Halapsina), Svitlana
2018Дегустаційна оцінка та втрати клітинного соку заморожених плодів вишень при тривалому зберіганні і дефростаціїКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Simahina, Galina
2017Динаміка зміни вмісту вітаміну С при заморожуванні ягід з кріопротекторамиКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina
2016Дослідження антиоксидантних властивостей антоціанів як необхідних компонентів харчових продуктів в екстремальних умовах життєдіяльностіСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Stetsenko, Natalia; Simahina, Galina; Goiko, Irina; Kaminska (Halapsina), Svitlana
2019Дослідження фазового переходу вода - лід при заморожуванні ягід ожиниКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Simahina, Galina
2017Ефективність використання кріопротекторів при заморожуванні дикорослих і культивованих ягідСімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Kaminska (Halapsina), Svitlana
2019Нові підходи до характеристики й оцінювання основних органолептичних показників свіжих і заморожених плодів і ягідСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Науменко, Роман Юрійович; Simahina, Galina; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Naumenko, Roman
2013Обґрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатівСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Simahina, Galina; Kaminska (Halapsina), Svitlana
2019Оптимальні умови заморожування ягід з ніжною текстурою для отримання напівфабрикатів високої якостіКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Kaminska (Halapsina), Svitlana; Simahina, Galina
2019Оцінка безпеки швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів на основі принципів системи НАССРСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Роман Юрійович; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Simahina, Galina; Naumenko, Roman; Kaminska (Halapsina), Svitlana