DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Karpyk, Galina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Effect of dough making parameters on the quality of pasta enriched with bran dietary fibersYurchak, Vera; Karpyk, Galina; Yukalo, Volodymyr; Юрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Юкало, Владимир
2013Usage of whole wheat flour and bran for making macaroni productsYurchak, Vera; Karpyk, Galina; Юрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна
2015Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Karpyk, Galina; Yurchak, Vera
2012Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиЮрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Гордієнко, Я. О.; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina; Gordienko, Y.
2013Влияние пищевых волокон зерновых на сорбцию влаги макаронным тестомЮрчак, Вера Гавриловна; Карпик, Галина Викторовна; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina
2012Вплив параметрів тістоприготування на властивості тіста та якість макаронних виробів з підвищеним вмістом харчових волоконКарпик, Галина Вікторівна; Лущевська, Н. О.; Коваль, Ольга Володимирівна; Гордійчук, Я. О.; Юрчак, Віра Гаврилівна; Karpyk, Galina; Luschevska, N.; Koval, Olga V.; Hordiychuk, Y.; Yurchak, Vera
2013Вплив пектину на якість макаронних виробів з пшеничними висівкамиЮрчак, Вера Гавриловна; Карпик, Галина Вікторівна; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina
2011Дослідження гранулометричного складу цільнозмеленого пшеничного борошна як сировини для макаронних виробівЮрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina
2012Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошнаЮрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina; Holikova, Tatiana
2013Дослідження форм зв’язку вологи та сорбційних властивостей макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами зерновихКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Karpyk, Galina; Yurchak, Vera
2013Закономірності перебігу колоїдних процесів у макаронному тісті зі збільшеним вмістом харчових волоконЮрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina
2012Збагачення макаронних виробів харчовими волокнами пшеничних висівокЮрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina
2013Изменение качества макаронных изделий, обогащенных пищевыми волокнами, при храненииЮрчак, Вера Гавриловна; Карпик, Галина Викторовна; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina
2013Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 85869)Юрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina
2012Особенности процесса сушки макаронных изделий, обогащенных пищевыми волокнами пшеничных отрубейКарпик, Галина Викторовна; Юрчак, Вера Гавриловна; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina
2013Спосіб виготовлення макаронних виробів (Патент на корисну модель № 83998)Юрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina
2013Технологічна характеристика висівок різної дисперсності та їхній вплив на якість макаронних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Матвієнко, І. Н.; Matvienko, I.; Yurchak, Vera; Karpyk, Galina
2014Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Galina
Showing results 1 to 18 of 18

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback