Browsing by Author Kochubei-Lytvynenko, Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 106  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Application potential of milk whey processed with electrical spark dischargesKochubei-Lytvynenko, Oksana; Chernyushok, Olga
2019Complex Analysis of Quality Indices of Ice Cream with the Use of Milk and Protein ConcentratesOsmak (Fedchenko), Tetiana; Polischuk, Galina; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Mikhalevich, Artur
2015Electrohydraulic treatment of whey: prospects, capabilitiesKochubei-Lytvynenko, Oksana; Chernyushok, Olga
2018Influence of strong pulsed electric fields on vitamins in milkSviatnenko, Roman; Marynin, Andriy; Kochubei-Lytvynenko, Oksana
2018Investigation of functional-technological properties of soya proteinKochubei-Lytvynenko, Oksana; Yatsenko, Olga; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana
2016Justification of sedimentation stability of milk whey after electric spark processingKochubei-Lytvynenko, Oksana; Chernyushok, Olga; Rindyuk, Dmitry; Shutiuk, Kateryna
2016Non-thermal methods for whole milk treatmentUkrainets, Anatoliy; Marynin, Andriy; Sviatnenko, Roman; Pasichyi, Vasyl; Kochubei-Lytvynenko, Oksana
2019Perspective the use of goat milk in the production of soft milk cheesesKochubei-Lytvynenko, Oksana; Korolchuk, Irina; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Frolova, Natalia; Pasichyi, Vasyl; Mykoliv, Ivan
2019Research of the quality indices of sour milk pasteKochubei-Lytvynenko, Oksana; Kuzmyk, Ulyana; Yushchenko (Gonchar), Natalia
2015Technological properties of sonochemical treated reconstituted milkKrasulia, Olga; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Bogush, Volodymyr; Tihomirova, Nataliya
2018The research of organoleptic characteristics of minced semi-products with the use of demineralized milk whey enriched with Mg and MnЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Chernyushok, Olga; Рожко, Олександра Юріївна; Rozhko, Oleksandra; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Кушнір, Анатолій; Kushnir, Anatoly
2017The study of electrophysical processing impact on the amino - acid composition of whole milkSviatnenko, Roman; Marynin, Andriy; Pasichyi, Vasyl; Kochubei-Lytvynenko, Oksana
2016The use of glass transition temperature in forecasting of whey powder storage stability, obtained with the use of electro-spark treatmentKochubei-Lytvynenko, Oksana; Mikhailik, Vyacheslav; Ukrainets, Anatoliy; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Українець, Анатолій Іванович; Михайлик, Вячеслав Аврамович
2017Thermogravimetric analysis of indicators of the paste based on sour cremКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Лазаренко, Максим Михайлович; Lazarenko, Maxim
2017Використання концентрату сироваткового білкового сухого у технології булочних виробівКравченко, Андрій Олегович; Васильченко, Тетяна Олександрівна; Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Kravchenko, Andrey; Vasilchenko, Tatiana; Bilyk, Olena; Kochubei-Lytvynenko, Oksana
2016Використання сироватки молочної, збагаченої Mg і Mn, у технології хлібобулочних виробівГільченко, Ганна Вікторівна; Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Gilchenko, Anna; Bilyk, Olena; Kochubei-Lytvynenko, Oksana
2018Використання сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та марганцем у виробництві січених напівфабрикатівЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Chernyushok, Olga; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Kochubei-Lytvynenko, Oksana
2017Використання фізико-хімічного аналізу в поєднанні з хемометричним методом обробки даних для якісної оцінки різних видів молокаІщенко, Віра Миколаївна; Іщенко, М. В.; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Суходольська, Надія Петрівна; Маринін, Андрій Іванович; Ishchenko, Vera; Ischenko, M.; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Sukhodolska, Nadia; Marynin, Andriy
2014Використаня засобів MathCad при оптимізації параметрів інноваційного способу оброблення сироваткиКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Chernyushok, Olga
2014Влияние электрогидравлической обработки на дисперсность творожной сывороткиКочубей-Литвиненко, Оксана Валерьяновна; Олишевский, Валентин Викторович; Чернюшок, Ольга Анатольевна; Маринин, Андрей Иванович; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Olishevskyi, Valentin; Chernyushok, Olga; Marynin, Andriy