DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Kotlyar, Eugene

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 32
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Complex of chemical-technological and sanitary-hygienic quality indicators of the new pastry products of special nutritionKotlyar, Eugene; Котляр, Євген Олександрович; Topchiy, Oksana; Топчій, Оксана Анатоліївна; Pilipenko, Lyudmila; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Pуlуpenko, Inna; Пилипенко, Інна Олександрівна; Sevastіanova, Elena; Севастьянова, Олена Володимирівна
2018Development of protein-fat emulsions based on vitaminized blended vegetable oilsKotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana; Kyshenia, Andrii; Polumbryk, Maksim; Garbazhiy, Kateryna; Lanzhenko, Liubov; Honcharenko, Taisa; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Кишеня, Андрій В'ячеславович; Полумбрик, Максим Олегович; Гарбажій, Катерина Станіславівна; Ланженко, Любов Олександрівна; Гончаренко, Таїса Юріївна
2017Development of sanitary-safe poultry paste products with balanced fatty acid and vitamin compositionKotlyar, Eugene; Котляр, Євген Олександрович; Topchiy, Oksana; Топчій, Оксана Анатоліївна; Pilipenko, Lyudmila; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Pуlуpenko, Inna; Пилипенко, Інна Олександрівна; Sevastіanova, Elena; Севастьянова, Олена Володимирівна
2016Evelopment of formulation multicomponent protein-fat emulsionKotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana; Honcharenko, Taisa; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Гончаренко, Таїса Юріївна
2018Plant antioxidants in the production of chopped semi-finished productsMakushev, Denis; Kotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana; Макушев, Денис Валерійович; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна
2016Technological aspects of fortification of blended vegetable oilsTopchiy, Oksana; Kotlyar, Eugene; Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович
2015Technology of fortification of blended oilsNikolova, Lena; Topchiy, Oksana; Kotlyar, Eugene; Ніколова, Елена; Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович
2013Vegetable oils utilization in the recipes of meat patesTopchiy, Oksana; Топчій, Оксана Анатоліївна; Kotlyar, Eugene; Котляр, Євген Олександрович
2016Важливість поліненасичених жирних кислот для здоров’я людиниТопчій, Оксана Анатоліївна; Topchiy, Oksana; Котляр, Євген Олександрович; Kotlyar, Eugene
2018Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібівЖадько, Марина Іванівна; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Zhadko, Marina; Kotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana
2015Використання білкового збагачувача у технології м’ясних хлібівТопчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Гримайло, Ірина Олегівна; Topchiy, Oksana; Kotlyar, Eugene; Grymailo, Irina
2014Використання клітковини для збагачення січених напівфабрикатівТопчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Сизоненко, Дмитро; Пащенко, Оксана Василівна; Topchiy, Oksana; Kotlyar, Eugene; Sizonenko, Dmytro; Paschenko, Oksana
2018Використання олійних культур у м'ясопродуктах для людей хворих на цукровий діабетКущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Kushch, Ruslana; Topchiy, Oksana; Kotlyar, Eugene
2014Використання природного антиоксиданту у виробництві січених напівфабрикатівТопчій, Оксана Анатоліївна; Пащенко, Оксана Василівна; Котляр, Євген Олександрович; Topchiy, Oksana; Paschenko, Oksana; Kotlyar, Eugene
2013Використання рослинних олій у рецептурах м`ясних паштетівТопчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Котляр, Євген Олександрович; Topchiy, Oksana; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Kotlyar, Eugene
2014Використання рослинних олій у рецептурах м'ясних паштетівКотляр, Євген Олександрович; Іващук, Павло Васильйович; Гримайло, Ірина Олегівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Kotlyar, Eugene; Ivashchuk, Pavel; Grymailo, Irina; Topchiy, Oksana
2017Виробництво м'ясних хлібів збалансованого складуГончаренко, Таїса Юріївна; Котляр, Євген Олександрович; Honcharenko, Taisa; Kotlyar, Eugene
2013Галактоманани в харчових технологіяхПолумбрик, Максим Олегович; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Topchiy, Oksana; Polumbryk, Maksim; Kotlyar, Eugene
2015М’ясомісткі функціональні продуктиКотляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Полумбрик, Максим Олегович; Kotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana; Polumbryk, Maksim
2017М'ясо-рослинний січений напівфабрикат "натуральний" ( Патент на корисну модель № 121749 )Котляр, Євген Олександрович; Kotlyar, Eugene; Топчій, Оксана Анатоліївна; Topchiy, Oksana; Гончаренко, Таїса Юріївна; Honcharenko, Taisa; Яровий, Володимир Юрійович; Yarovy, Volodymyr
Showing results 1 to 20 of 32
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback