DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Koval, Olha

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 113
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Defining the term of life of food productsKoval, Olha; Reznikov, Sergei; Коваль, Ольга Андріївна; Резніков, Сергій Іванович
2013Food products Assessment of qualityKoval, Olha; Guts, Viktor; Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
2016Machining meat deformationKoval, Olha; Guts, Viktor; Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
2013Mathematical modeling of food qualityGuts, Viktor; Koval, Olha; Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
2017Production of active coal from pyrolyzed wood wastes by alkaline activation of KOHКоваль, Ольга Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Роман, Тетяна Олександрівна; Тамаркіна, Юлія Володимирівна; Зубкова, Валентина Василівна; Шендрік, Тетяна Георгіївна; Zubkova, Valentyna; Shendrik, Tatiana; Koval, Olha; Kuzmin, Oleg; Roman, Tatiana; Tamarkina, Julia
2016The movement modelling by gravitational attractionsKoval, Olha; Guts, Viktor; Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
2006Адгезія харчових продуктів в процесах пакуванняГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Koval, Olha; Guts, Viktor
2014Аналіз якості харчових продуктівКоваль, Ольга Андріївна; Koval, Olha
2009Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктівГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Губеня, Олексій Олександрович; Gubenia, Oleksii; Koval, Olha; Guts, Viktor
2017Аргументація створення готельних гольф-клубівКоваль, Ольга Андріївна; Koval, Olha
2019Барне устаткування майбутньогоКоваль, Ольга Андріївна; Гадяк, Надія Романівна; Іванов, Олександр Андрійович; Koval, Olha; Gadyak, Nadia; Ivanov, Alexander
2014Білок соняшника у створенні м'ясо-рослинних продуктівКоваль, Ольга Андріївна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Koval, Olha; Kovtun, Alina
2015Визначення реологічних коефіцієнтів м’ясної сировиниКоваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович; Koval, Olha; Guts, Viktor
2008Визначення складової показника якості харчових продуктів – консистенціїУкраїнець, Анатолій Іванович; Коваль, Ольга Андріївна; Ukrainets, Anatoliy; Koval, Olha
2015Визначення терміну придатності харчових продуктівГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Guts, Viktor; Koval, Olha
2015Використання гідромінеральних ресурсів Хмельницької області для розвитку СПА–індустріїВербова, Юлія Володимирівна; Verbova, Julia; Коваль, Ольга Андріївна; Koval, Olha
2017Використання математичних моделей при аналізі якості продуктів харчуванняГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Guts, Viktor; Koval, Olha
2017Використання насіння гарбуза в технології м'ясних січених напівфабрикатівКоваль, Ольга Андріївна; Koval, Olha
2017Вимоги до харчування гольфістівГолуб, Анастасія Андріївна; Коваль, Ольга Андріївна; Koval, Olha; Golub, Anastasia
2013Вібраційне масажування м'ясаКоваль, Ольга Андріївна; Koval, Olha
Showing results 1 to 20 of 113
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback