DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Kovbasa, Vladimir

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 264
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Co-extrusion products with fruit stuffingZapototska (Gerasymenko), Elena; Grabovska, Olena; Lysyi, Alexandr; Kovbasa, Vladimir; Pichkur, Vitaliy; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Лисий, Олександр Віталійович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Пічкур, Віталій Яковлевич
2013Effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillingsLysyi, Alexandr; Pichkur, Vitaliy; Zapotocka, Olena; Grabovska, Olena; Kovbasa, Vladimir; Smirnova, Elizabeth; Лисий, Олександр Віталійович; Пічкур, Віталій Яковлевич; Запотока, Олена; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2017Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat breadSilchuk, Tatiana; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Zuiko, Vira; Зуйко, Віра Ігорівна; Kovbasa, Vladimir; Ковбаса, Володимир Миколайович; Bilyk, Olena; Білик, Олена Анатоліївна
2017Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat breadSilchuk, Tatiana; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Zuiko, Vira; Зуйко, Віра Ігорівна; Kovbasa, Vladimir; Ковбаса, Володимир Миколайович; Bilyk, Olena; Білик, Олена Анатоліївна
2013Natural polysaccharides as stabilizing systemsPichkur, Vitaliy; Lysyi, Alexandr; Kovbasa, Vladimir; Grabovska, Olena; Smirnova, Elizabeth; Пічкур, Віталій Яковлевич; Лисий, Олександр Віталійович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2013Research of extruded starches propertiesMelnyk, Oksana Yu.; Tkachenko, Nataliya; Kovbasa, Vladimir; Мельник, Оксана Юріївна; Ткаченко, Наталія Дмитрівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2019Research of the effect of non-transitional raw materials on the rheological indicators of the semi-finished products of formed potato chipsKovtun, Alina; Kovbasa, Vladimir; Pichkur, Vitaliy; Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Пічкур, Віталій Яковлевич
2004Аналіз сумішей для дитячого харчування на вміст токсичних речовинКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Ріпка, Наташа Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ромашко, Олена Василівна; Kovbasa, Vladimir; Romashko, Elena; Kostenko, Elizaveta; Ripka, Natasha
2013Біологічна роль цинку і необхідність забезпечення адекватного рівня його споживання людиноюПолумбрик, Максим Олегович; Тронько, М. Д.; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кравченко, Віктор Іванович; Бальон, Ярослав Григорович; Polumbryk, Maksim; Tronko, M.; Kovbasa, Vladimir; Kravchenko, Victor; Balion, Yaroslav
2010Борошняні кондитерські вироби спеціального дієтичного споживанняКовбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Kovbasa, Vladimir; Dorohovich, Victoriya
2005Вивчення змін властивостей модифікованих крохмалів після їх обробленняМельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Kovbasa, Vladimir; Шутюк, Віталій Володимирович; Shutyuk, Vitaliy; Melnyk, Oksana Yu.
2000Вивчення кінетики набухання екструдованих крохмалепродуктівКовбаса, Володимир Миколайович; Kovbasa, Vladimir; Кобилінська, Олена Валеріївна; Kobylinska, Olena; Терлецька, Віта Альбертівна; Terletska, Vita
2013Вивчення реологічних характеристик сумішей різних видів модифікованого крохмалюПічкур, Віталій Яковлевич; Pichkur, Vitaliy; Ковбаса, Володимир Миколайович; Kovbasa, Vladimir
1997Визначення міцності як показника структурно-механічних властивостей сухих сніданківКобилінська, Олена Валеріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Бондар, Ігор Петрович; Kobylinska, Olena; Kovbasa, Vladimir; Bondar, Igor
2001Визначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набуханняЛазаренко, Михайло Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Ромашко, Олена Василівна; Lazarenko, Mykhailo; Kovbasa, Vladimir; Kobylinska, Olena; Romashko, Elena
2014Визначення оптимальних параметрів пророщування рисуСоболь, Микола Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Федорова, Тетяна Олексіївна; Sobol, Nikolai; Kovbasa, Vladimir; Fedorova, Tatyana
2015Визначення стійкості збалансованих купажів олій під час обсмажування картопляних чіпсівКоваленко, Олена Артурівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Kovalenko, Olena A.; Kovbasa, Vladimir; Radzievska, Irina
2004Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технологіїМахинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Хмелюк, Генадій Олександрович; Makhynko, Ludmila; Kovbasa, Vladimir; Hmelyuk, Gennadiy
2014Використання горіхів в коекструзійних продуктахЗапотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Zapototska (Gerasymenko), Elena; Kovbasa, Vladimir
1997Використання деякий антиоксидантів у виробництві сухих сніданківКовбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Суровцева, Т. А.; Kovbasa, Vladimir; Mironova, Nataliya; Surovceva, T.
Showing results 1 to 20 of 264
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback