|
eNUFTIR >
Browsing by Author Levadna, Tatiana
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) | 2001 | Влияние соевого лецитина на обезвоживание макаронного теста | Юрчак, Вера Гавриловна; Левадна, Татьяна Ивановна; Луцик, Юрий Павлович; Yurchak, Vera; Levadna, Tatiana; Lutsyk, Yuriy |
2002 | Водорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном А | Юрчак, Віра Гаврилівна; Левадна, Тетяна Іванівна; Yurchak, Vera; Levadna, Tatiana |
2000 | Вплив соєвого лецитину на властивості тіста та макаронних виробів | Левадна, Тетяна Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Levadna, Tatiana; Yurchak, Vera |
1999 | Макарони з бета-каротином | Дробот, Віра Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Левадна, Тетяна Іванівна; Смешко, І. А.; Drobot, Vera; Yurchak, Vera; Korzh, Tamara; Levadna, Tatiana; Smeshko, I. |
2000 | Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 32214) | Левадна, Тетяна Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Дробот, Віра Іванівна; Levadna, Tatiana; Yurchak, Vera; Korzh, Tamara; Drobot, Vera |
2001 | Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 34992) | Юрчак, Віра Гаврилівна; Левадна, Тетяна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Паращак, Олег Васильович; Yurchak, Vera; Levadna, Tatiana; Korzh, Tamara; Parastchak, Oleg |
2001 | Макаронні вироби з антиоксидантами | Левадна, Тетяна Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Levadna, Tatiana; Yurchak, Vera |
2000 | Оптимізація технологічних режимів виробництва макаронних виробів з добавками антиоксидантної дії | Юрчак, Віра Гаврилівна; Левадна, Тетяна Іванівна; Хрутьба, В. О.; Yurchak, Vera; Levadna, Tatiana; Khrutba, V. |
2001 | Перерозподіл води в макаронному тісті з антиоксидантами та його мікроструктура | Юрчак, Віра Гаврилівна; Левадна, Тетяна Іванівна; Дегтярьов, Леонід Сергійович; Манк, Валерій Веніамінович; Yurchak, Vera; Levadna, Tatiana; Degtyarev, Leonid; Mank, Valeriy |
Showing results 1 to 9 of 9
|