DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Makhynko, Valeriy

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 114
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017DIAAS – усовершенствованная методика расчета биологической ценности пищевых продуктов и рационовМахинько, Валерий Николаевич; Соколовская, Ирина Александровна; Шаран, Андрей Васильевич; Makhynko, Valeriy; Sokolovska, Iryna; Sharan, Andrey
2017Effect of plant protein isolates on the structural – mechanical properties of wheat doughMakhynko, Valeriy; Drobot, Vera; Holikova, Tatiana; Махинько, Валерій Миколайович; Дробот, Віра Іванівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2013Fortification in view of food items’ mutual influenceMakhynko, Valeriy; Махинько, Валерій Миколайович
2016Influence of vegetable protein isolates on structural and mechanical properties of wheat doughMakhynko, Valeriy; Chernish, Lyudmila; Berezhna, Oksana; Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна
2017System approach in crumb briquette technologyMakhynko, Valeriy; Sharan, Andrey; Sharan, Larisa; Махинько, Валерій Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Шаран, Лариса Олександрівна
2003Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Хіврич, Борис Іванович; Hivrich, Boris; Махинько, Валерій Миколайович; Makhynko, Valeriy; Борисенко, Олена Вікторівна; Borysenko, Elena; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2008Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солодуПіддубний, Володимир Антонович; Шевченко, Олександр Юхимович; Махинько, Валерій Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Piddubny, Vladimir; Shevchenko, Oleksandr; Makhynko, Valeriy; Terletska, Vita
2001Вдосконалення технології пшеничного хліба, збагаченого соєвими продуктамиАрсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Makhynko, Valeriy; Arsenieva, Larisa
2016Вибір рослинних добавок для високобілкових хлібобулочних виробівМахинько, Валерій Миколайович; Бережна, Оксана Павлівна; Makhynko, Valeriy; Berezhna, Oksana
2018Вивчення та оптимізація процесу пресування сухарних брикетівРибалко, Сергій Олександрович; Землинська, Марія Дмитрівна; Махинько, Валерій Миколайович; Rybalko, Serhii; Zemlynska, Maria; Makhynko, Valeriy
2004Визначення вмісту антипоживних речовин продуктів переробки насіння бобових у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Makhynko, Valeriy; Arsenieva, Larisa; Borysenko, Elena; Bondar, Natalia
2011Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченніМахинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Makhynko, Valeriy; Makhynko, Ludmila; Babich, Oksana
2016Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Скотар, Оксана Сергіївна; Drobot, Vera; Makhynko, Valeriy; Skotar, Oksana
2003Використання математичних методів планування експерименту при розробленні комплексного поліпшувача якості хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Arsenieva, Larisa; Makhynko, Valeriy
2015Використання принципів радіантного мислення для інтенсифікації навчальної діяльності студентаМахинько, Валерій Миколайович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Makhynko, Valeriy; Kovbasa, Vladimir
2003Використання продуктів переробки сої для підвищення харчової та біологічної цінності хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Borysenko, Elena; Makhynko, Valeriy; Bondar, Natalia
2015Використання рисового білкового ізоляту для збагачення хлібобулочних виробівМахинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Власюк, Володимир Миколайович; Землінська, Марія Дмитрівна; Makhynko, Valeriy; Chernish, Lyudmila; Vlasyuk, Vladimir; Zemlynska, Maria
2018Високобілковий сухарний брикет (патент на корисну модель № 127329)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Землинська, Марія Дмитрівна; Drobot, Vera; Makhynko, Valeriy; Zemlynska, Maria
2017Високобілковий хліб для військовослужбовцівМахинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Прищепчук, Марина Олександрівна; Makhynko, Valeriy; Chernish, Lyudmila; Pryshchepchuk, Maryna
2018Високобілковий хліб для споживачів з підвищеними білковими потребамиМахинько, Валерій Миколайович; Писарець, Ольга Петрівна; Лістратенко, Анна Олександрівна; Makhynko, Valeriy; Pisarets, Olga; Lіstratenko, Anna
Showing results 1 to 20 of 114
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback